Friday, March 9, 2012

Penangan pavlova memang hebak!

Assalamualaikum wbt.





Lagi enam ribu sembilan ratus tige puloh tujuh pageviews Resepi Pavlova akan mengatasi pageviews Resepi Blueberry Cheese Cake.

Hebak la kamu Pavlova.

Terima kasih pada yang sudah mencuba.

Terima kasih juga pada yang sudi mengorder.

Alhamdulillah... rezeki pavlova tak pernah putus lagi.

8 comments:

mama tisya said...

mmg hebat..ada 2 org kwn dh cuba gk resepi dr irma ni...tp kita blum sempat cuba lg..

Wiyah said...

wiyah adalah diantaranya..dah try buat! alhamdulillah menjadi ikut btol2 step yang akak tulis..baca dengan nada garang hehe..btw thanks coz share d recipe yer ;-)

mukminahmujahidah said...

Saya penyumbang salah satu klik yang cari resepi pavlova..hihi nak jugak tu.. :)

ain said...

cheesecake akk,,sy buat menjadi. kalau pavlova ni pun Insyallah buat mesti jadi. trima kasih akk. sy suka,.nyumnyum

azura samsuddin said...

terbaekkkkk lah sis, sy sendiri pun mmg akan b'kunjung ke resipi2 sis setiap hari, terima kasih kerana share resipi :)

ee said...

Salam saya pun pernah mencuba resepi pavlova dari blog irma alhamdulilah menjadi...thanx sudi berkongsi resepi ;-)

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Saalam irma,

Akak selama ini silent reader... dari irma di London lagi...

Resepi yg akak dah cuba Strawberry Trifle.. anak-anak akak cukup suka..

Pavlova ni belum cuba.. nanti nak cuba.. Kalau nak tempah kat irma jauh sangat nak ambil... akak tinggal di Shah Alam tapi mana tahu irma datang Shah Alam... boleh tempah kot... :)

puan adda said...

aaa mmg tergoda dan menggoda pavlova ni..sy pun antara yg 6k +++ tu!!