Monday, April 7, 2014

Hi..!

Assalamualaikum wbt...











Beaumanor Hall,

Leicestershire.





8 comments:

mama darwisy said...

google tentang london..jumpa blog nie.. sronok juga tgk pic awk diinstagram.. smoga sy pon boleh g jalan2 kat london pasnie. awk g kerja kan.. bru baca suku blog. hihi.. suka sbb bnyk resepi sama.. truskan sharing. love to read it!

http://ourlovebonding.blogspot.com/

notie said...

Amboiiiiii honeymoon sungguh sampai dah bersawang blog.

ALINA ZAINI said...

salam irma, i miss your pavlova and
durian crepe.

ALINA ZAINI said...

salam irma. i miss your pavlova and durian crepe. he he enjoy ya.

Ninie Hanis said...

Cantiknya..gi jalan2 time spring ye. Boleh masuk dlm ke?

fatimatuzzahra said...

salam irma..lamenye tak bace blog irma..irma di malaysia ke skang?tgk pic macam sedang berjalan2..rindu sudah pada kek caramel pelangi irma..juga cobaan nak beli red velvet n blueberry cheese irma n rainbow cake..belum berjaya..bila agaknya ya..

Preeclampsia Mengancam Ibu dan Bayi Dalam Kandungan

Ati Masrif said...

assalam irma,

kak ati sebelum ni selalu baca coretan2 kat blog ni ...

selalu senyum sorang... :)

baru ni dpt jumpa fb irma dari fb kak zalina tau...pls approve akak ye ^___~

Mama Zharfan said...

salam irma...irma menetap kat UK ker sekarang?
k.suzi