Sunday, August 25, 2013

Doakan Saya. London 2013.

Assalamualaikum wbt...





Ketika entry ni keluar, jika tiada aral melintang saya sedang menunggu masa untuk berlepas ke London.


Maaf pada semua yang berhajat untuk menempah kek tapi tak kesampaian.


Saya dalam perjalanan untuk memulakan hidup di tempat baru.


Doakan moga perjalanan dan kehidupan saya baik-baik di sana.


Insyaallah, panjang umur ada rezeki saya akan berkongsi cerita lagi.










26 comments:

N.A.A.W said...

saya ingat akak tutup order sekejap je, as in pergi holiday ke berehat ke, huhu xpe lah kak, goodluck dkt london! happy selalu, take care!

ishamizu said...

Amin

London kt which part Irma? ;)

Kathy Tuah said...

lama x ke sini, tahu2 dah nak ke london.. bestnya.. apa2 pun semoga urusan dipermudahkan Allah :) oh ye, selamat hari raya! maaf zahir & batin ^^

nieda said...

good luck irma..nanti share lah kehidupan di London

notie said...

Semuga Allah mempermudahkan kehidupan Irma di sana. Apa pun jangan lupa berita dari london.

Hanis Azla said...

As-salam Irma..

Semoga segalanya akan dipermudahkan hendaknya.. Take care!

Ein said...

Selamat pergi. Have a save trip. Jangan dok lelama kat sana ya Irma. Jangan lupa update blog juga. Kalau jenjalan tu jgn lupa amik gambo cantik2 n post kat blog tau. Nanti kak lin rindu

Ita Rossi said...

selamat merantau Irma. Jaga diri baik2, jaga nama sendiri, nama keluarga dan nama Msia. Moga dilindungi Allah dan succes di sana.

Nur H said...

Salam, kak. Walopun selama ni jd SR ja. TQ sbb blog kak byk memberi inspirasi. Good luck, may Allah bless you and family. (^_^)

asfiedaimpiana said...

salam irma,
selamat pergi dan memulakan hidup baru di tempat lama hikhikhik...
sedih rasa x dpt berguru dgn awak, tp tumpang happy awk dpt jejak lagi ke tanah permaisuri itu, lepas ni bleh la kirim macaroon kat laduree hehehehe...

semoga saya dipanjangkan umur dan murah rezki utk dpt jejak kaki ke sana juga..

untuk irma, jgn lupa updates jika da kelapangan ye :)

farah wahida said...

semoga berjaya...seronoknye dpt merasa keindahan di tempat org..

farah wahida said...

semoga berjaya...seronoknye dpt merasa keindahan di tempat org..

Iqa Jalil said...

Salam.. kak irma sambung study kat london ke? moga dipermudahkan urusan insya Allah. take care ;)

yatie chomeyl said...

aikkk huby smbung study ke kije sana plak kak?

BungaApril said...

Salam Irma..

sedih dengar irma nak tinggalkan malaysia.. ingat nak berguru ngan Irma.. beriya-iya dah saya nak plan nak flight dari kuching nak pi belajar.. huhuhu..
baru je nak berkawan dah nak pergi..
Jaga diri Irma baik2 di tempat orang ya, ada masa update kan kami di sini... :)
Semoga Allah sentiasa melindungi Irma.

Merah Baldu said...

best nyer..have a safe flight.kot2 nti tersampai ke sana bleh la jd tour guide yer..heheh

Bbwana adienia said...

salam perkenalan dr SRC..

datang sini dan follow.sudi singgah sini ya..www.dapurjirankuberasap.blogspot.com.tq

Bunga Emas said...

alooooo..baru nak tempah kek kat irma...org pertama yang bermain di fikiran....rindu kat kek awak...irma all the best for u ya in future.. i pray for ur sukses...kat sana update la resipi awak...nak balik bagitau ya...tiba2 rasa kosong.

kakinakl.com said...

salam
Wah tak ada can nak tempah lagi..semuga kamu berjaya di sana

Miss Cool said...

m soooo hapy for u Irma. wish u al d best. dunia akhirat. soooo happy for u. update blog ye.

Tinie Mohamad said...

lama sy tak menjengah di sini.... alih2 irma dah ke LONDON..... selalu sy jd silent reader aje... suka tengok irma wat kek yg di tempah..... selamat maju jaya yek irma......

Cik Eka said...

Semoga semuanya dipermudahkan. Amin

Shana' said...

Irma.....jangan lupa update blog ye....dan taruk gambar banyak2....(^_^)

Eliss Mie said...

sedihnya..br nak mkn pavlova...
semoga bahagia di tempat baru.ke tempat lama?

Ibu Aina Iman said...

Irma,

kenapa pegi London?? Akak tingin nk mkn pavlova n kek karamel...sape nak buatkan ni?? hukhukhuk...sedey nyer..

Ibu Lala said...

Baru nak tempah kek red velvet. X dpt la mkn rv kek lagi