Monday, December 13, 2010

Siaran langsung Dari Airport Stanstead, London.



Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah... Segalanya dipermudahkan.

Insyaallah, flight saya jam 10 malam dari London.

Kejap lagi nak masuk dah.

Doakan moga segalanya dipermudahkan.

Panjang umur kita jumpa lagi.


2 Febuari 2008

saya tiba di London.

12 Disember 2010

Saya pulang dari London.


Masyaallah, betapa cantikkan walau ia sekadar nombor.

:)





11 comments:

AshAnas said...

Selamat kembali k.ema

fa10 said...

selamat kembali... ke bumi malaysia.
kirim minum air kelapa muda ye.. hikhik

marinahunny said...

slmt pulang ke malaysia ;)

ADEEYA said...

balik dah? welcomee :)

syidah said...

salam

selamat kembali ke tanah air.

Sue said...

dah selamat sampai agaknye yea... back for good ke? kalau back for good, takde lagi la citer snow dari london. sobbss sobss... anyway, negara sendiri lagi disayangi kan?

Ummu~Ishak said...

semoga musafir awak dalam lindungan Allah

dah sampai rumah tepon saya

cik tukang karut said...

salam..kak irma terus ke? nnt x dtg london smula? msti rindu ngn london nnt kn :)

sweetsal said...

selamat kembali ke M'sia...

Anonymous said...

Irma, jgn lupa update blog ni ye walau dh kat Malaysia :) Sy sukeeee baca:)

eLLy said...

insyallah selamat .. pls take care wokeh :)