Tuesday, April 19, 2011

Macarons From Nathalie's Gourmet Studio.

Assalamualaikum wbt


Oooo. Aku tergoda. Aku tergoda TERkeciwa.

Dari kerana mata.


=)


9 comments:

saslinda said...

dek,ni awak buat sendiri kan?ihihihhi bukan makcik netlie buat kan kah3 apa kt bukak kelas, so along boleh belajor ngan awak jer, ater along nk ke hartamas tu mau sesat dulu br blh nuntut ilmu tu, personal coaching utk akak pun takper ihihhihi blh gitu???muahsss

Mak Qis said...

akak pun tergoda nehhhh....

--as-- said...

macarons ni apa sebenarnya ya?? macam burger aiskrim ja

Fazlinil Irma said...

along/kak saslinda.

insyaallah. nanti dah yakin boleh jd cikgu. sy buat kelas ya. =)

mak qis.

akak. dah tergoda kena pi beli. hehe.

as.

biskut perancis. dibuat dr badam kisar, gula dan putih telur. selebihnya ada sy terangkan di bawah. entry sebelum.

ajujua said...

Salam Irma,

Dah boleh ke akak order?

nieda said...

selalu tgk resepi kt internet tp takut nk buat..takut tak jadi..leceh

munna said...

mmg tergoda dgn macaron ni... munna pernah beli dari cikmin ...walaupun mahal sebab nak rasa punya pasal...

Izan Ishak said...

serius teruja tgk warnanya yg wowwww!!!

saslinda said...

mmg kn bukak kelas kal cmni dek...ala2 bermacaroon sambil dok tepi balkoni menghirup teh limau dlm set english tea(eh...lupa dh beli ke lum set tu)ihhihihi dgn memakai gaun labuh kembang dan bermata palsu menguak2 kan kipas di tangan, wah so menarikssss ihhihihiih