Tuesday, August 28, 2012

Hari pertama kerja. Rainbow Cake.

Assalamualaikum wbt...

Hari pertama kerja semalam. Bukan hari ni ya.

Hari ni dah masuk hari kedua. Tak sempat nak upload semalam.

Tempahan Rainbow Cake untuk Amirah.


HAPPY BIRTHDAY AMIRAH..!













Terima kasih Mama Amirah. Dia nak deco simple je. Pastu tabur Skittle.

Memandangkan saya tengah semangat semalam. Hari pertama kerja.

Tu yang saya teruja nak buat deco macam ni. Dah lama simpan angan-angan.

Cuma takde masa. Untuk deco ni saya mulakan jam 6.30 pagi. Pukul 9.30 baru siap.

Ye.. saya buat kerja macam siput. Lambat..!!

Sampaikan sian dekat Mama Amirah kena tunggu 15 min lewat. Janji nak ambil 9.30. :)



Untuk tempahan boleh hubungi saya.Untuk deco sebegini kena tempah awal.

Irma 013 258 8230.









8 comments:

Nor said...

salam aidilfitri Irma, lama tak jenguk sini sibuk time puasa. ni baru nak BW kwn2 alam maya.

Sweet rainbow cake tu, nampak simple and sweet!

Nor said...

salam aidilfitri Irma. lama tak jenguk sini, sibuk puasa. ni baru nak BW kwn2 alam amya.

nampak simple and sweet sangat deco cake tu, i like!

Eliss Mie said...

cantik ! berbaloi tunggu lama2..pavlova saya tu, kalau tak minggu ni minggu depan saya nak amik. apa2 saya msg irma dulu yer :) terasa2 kat mulut dah ni.hehehehe

deena said...

Wah wane warni tu..

Mama Zharfan said...

salam aidilfitri irma!

eLLy said...

CANTEK ... KLU CAMNIE BERAPA KAMU CHARGE?

fatimatuzzahra said...

haritu sy stay d rumah kakak sy dkt zoo for 3 days pas raye..berangan juga nak order kek dr irma..nk try kek lainla..skali buka blog irma tgk kedai masih ditutup..frust huhuhu :( kene cari mase len la pulak..

♥fie yasmin♥ said...

salam kak.. yg ni harga dia brapa ye?