Thursday, February 21, 2013

Hai Tiramisu Milo Tabur...!

Assalamualaikum wbt...




Tiramisu ni dah selamat setel untuk Kak Nab sekeluarga. Alhamdulillah... semua orang suka.


Untuk jualan saya tak berani lagi nak buat. Kecuali... (baca 12 harakat) pelanggan saya tak kisah pasal harga.


Alasannya sebab saya guna Cream Cheese - Mascarpone - Dairy Whipping Cream Anchor. Naaahh... sapa tahu harga barang ni, mesti boleh agak berapa harga sebekas Tiramisu di atas. :)


Berbaloi untuk saya buat sebab untuk 2 biji kek ( Opera dan Tiramisu) dan 2 pack Durian Crepe saya dapat sepasang kasut Clarks dari London. hihi.


Mungkin saya kena adjust resepi untuk dapat jual dengan harga murah. Tunggu la nanti, kedatangan Tiramisu sedap versi murah.


Ting...!!!


Eehhh... bukan laa. Silap muzik latar.


Kaachinngg...!!!



3 comments:

Hanis Azla said...

mmg mahal modalnya.. nak2 lagi kalau bertingkat2 macam tu.. wah.. berbaloi2 bila dapat kasut baru tu.. bestnya..

siti sabri said...

salam akak...lama btul xmakan kek caremal akak...red velvet ari tuh best betul...:)

Arina Din said...

Salam, kak irma. Resepi die takde ke? Nak kek tiramisu yg macam kak irma bawak time gi rumah Kak D aritu.. Hihi..