Wednesday, March 24, 2010

Musim Bunga Terakhir...








Subhanallah... Maha Suci Allah Yang Maha Pencipta.


"Sesungguhnya dalam penciptaan langit dan Bumi, dan silih bergantinya malam dan siang, terdapat tanda-tanda bagi orang-orang yang berakal."

"Yaitu orang-orang yang mengingat Allah sambil berdiri dan duduk, dan dalam keadaan berbaring, dan mereka memikirkan tentang penciptaan langit dan bumi sambil berkata: "Ya Tuhan kami, Engkau tidak menciptakan ini dengan sia-sia! Maha Suci Engkau! Maka peliharalah kami dari siksa neraka."

Surah Ali Imran 190 & 191

6 comments:

Lady of Leisure said...

cantiknya.. thanks for sharing.. ini bunga ros ke? saya suka sangat spring.. suka dikelilingi bunga yang tersenyum..
:)

fazlinil irma said...

Lady.. bukan sy rasa.. ni bunga awal spring..

sy pun x tau nama.. ngee

fa10 said...

kat scotland bunga yg mula2 kluar yg rupa mcm tulip tu... cantik tp x kekal lama. Dah spring erakhir ni, kena abadikan gmbr byk2, buat kenangan

fazlinil irma said...

kak fa10..

betul.. hujung minggu nak kena g park ni =)

siswi said...

Salam..ema..tatau la betui ka dak..rasanya camellia nama bunga ni- cuba ema search kat google...:D

siswi said...

salam..ema rasanyakan tu bunga camellia- tak silap la..cuba ema cari kat google..tul dok..:D