Tuesday, September 25, 2012

Durian Crepe.

Assalamualaikum wbt...


Morning semuaaaa...!!!

 ~ jeyaaaa... mentang-mentang cukup tidur ya.. terus update entry pagi ~ heh..!

Alhamdulillah... minggu ni tak sibuk sangat. Ada satu dua saja tempahan nak disiapkan. Masa yang ada mari kita berkasih sayang dengan blog sendiri.. Sian dia dah lama terbiar tanpa entry panjang. :)


Ahad lepas, saya berkesempatan menghadiri kelas deco wedding cake dengan Kak Fad di Kuantan. Ni nak citer kemudian eh. Sekarang saya nak citer pasal durian crepe. Nyumm... nyummm..!


Terbaru dari Kak Ina Bzee Bakery ialah Durian Crepe. Memang tengah meletup sapa yang ambil order ni. Semua orang nak rasa.


Saya dah makan. ~sambil duk terasa lagi durian dan krim dalam mulut. sedappp..!!~











Sekali jalan je 5 biji tanpa rasa bersalah. Memang perut dapat layanan special  pagi Ahad lepas. Sarapan dengan Durian Crepe.


Terima kasih Maz..


Sapa yang dah telan liur tengok gambar ni, boleh hubungi Maz dekat no yang tertera di kotak.


Tak nampak. Meh nak bagitau... Maz Laralicious - 013 655 2958.


Order cepat. Maz tengah duk plan nak beli durian tu. hehe. Memang tak rugi cuba. Korang akan jatuh cinta gedebuk gedebak punya lah. ;)


Ada yang tanya. Apa rasa Durian Crepe..?

Luar dia kulit dari tepung yang dimasak nipis. Kemudian diisi dengan krim dan isi durian istimewa.


Nak tau sedap ke tak.. Kena beli. Resepi jangan ler tanya ya. Saya takde resepi. :)


Terima kaseehh.. :)





9 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

nampak sedap... saya tak pernah cuba

FARAH deeb said...

Dekat ke Maz tu ngan Gombak hehe...
My latest Entry :)
JJCM: Kenny Roger's Roasters

Shana' said...

sedapnya. durian crepe ni macam mana...bahagian luar dia tepung atau durian? bila tengok macam confuse...tapi nampak sungguh sedap...

Liza said...

tgk pun dah tau sedap.....perggghhh

adda syuhada said...

mengiurkan!!!

IntaNBerliaN said...

adoiiii ibu mngandung mcm sy ni xleh jenguk selalu kat sini ni... asyik telan air liur je.. hahhahah

Cik Eka said...

gulp..

telan air liur.,tingin

Tihara said...

sedap nye duyan ni :)

azniza.arshad said...

blogwalking nih.. sekali nampak pic durian ni.. glamour sana sini durian crepe... hehe..niza tengok pun dah terliur..
www.mamadarwisy.blogspot.com