Wednesday, September 5, 2012

Wordless Wednesday - Warna Pelangi. (26)

Assalamualaikum wbt.




Selamat pagi. Selamat berWordless Wednesday untuk semua blogger. Hari yang tak perlu bicara. Hanya tayang gambar sahaja. 


WW saya dah tak jadi WW. Dah derhaka..! ;P


Ini corak terbaru untuk Rainbow Cake. Dah lama saya buat. Baru hari ni berkesempatan nak tayang dekat blog. Dah basi gambar ni dekat FB. Ahaaakksss..!


Entah bila dapat buat. Kena tunggu pelanggan yang kata, 'Saya serahkan design pada awak. Asal cantik sudah.' Teheeee. :D





9 comments:

Mooniqueen said...

Color memang gojes sangat....

Cik Puan Izan✿ said...

kaler yg menarik...wowowow...

Eliss Mie said...

comel , mesti sayang nak makan mcm pavlova.hahaha

Orked said...

pelangi petang

~~zana@pb~~ said...

Derhaka blog sendiri takpe Irma, akak dah lama tertinggal WW ni, asyik lupa je....lagi terok kan?

IntaNBerliaN said...

cerianya warna dia.. :-)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

sis guna pewarna brand apa yerk...

IntaNBerliaN said...

singgah ahad

Kathy Tuah said...

cantiknya kaler.. pewarna brand apa ni kak? cantik sgt wananya..