Tuesday, November 27, 2012

Tempahan Durian Crepe Sudah Dibuka.

Assalamualaikum wbt...






Buat semua penggemar Durian Crepe. Tempahan sudah dibuka.

Pengambilan hari SELASA 27 Nov 2012  bermula pukul 3 petang hingga 10 malam

atau

JUMAAT 30 Nov 2012 pukul 12 tengahari hingga 10 malam.


HARGA : RM 10 untuk 4 BIJI/ BEKAS.



Sila SMS tempahan ke talian 013 258 8230.

Nama - Tempahan - Tarikh - Masa Pengambilan.

Contoh -

Irma - Durian Crepe 2 peket - Selasa 27hb - 5.30 petang.


Pick up point :

PV12 Platinum Lake Condo Jalan Langkawi 53300 Setapak.

Penjelasan lanjut sila klik sini - Cara nak sampai rumah saya.




Bangunan ke empat selepas Old Town White Coffee.




Tu diaaa.. Nampak kedai makan Nice Coffee Station.


Maaf... Saya tak buat penghantaran ya.



Terima kasih.





7 comments:

Eliss Mie said...

tak sabar nak merasa :)

Sharinginfoz said...

memang sedap durian crepe. Lain kali boleh makan lagi

FieRielCouple said...

Hurm...
Mengidamlah kita orang kat area Borneo nie >.>

purpleryna said...

sedap giler lh durian crepe akk, belum sempat sampai rumah dah licin.. nanti nk order lagi..

Munah's daughter said...

As salam akak..sy guna picture durian crepe akak lam blog sy.. sy update psal durian crepe.. suggest if anyone want to try, refer to akak...thanks

sy bru je berblog2 ni..heheheh

http://batulesungdepanrumah.blogspot.com/2012/11/durian-crepe.html

FASINALICIOUS CUPPIES said...

saya nak order buka lagi tak tempahan for december

FASINALICIOUS CUPPIES said...

saya nak buat tempahan. december dah buka ke