Thursday, June 16, 2011

KAUNTER PERTANYAAN MAHU BERTANYA.

Assalamualaikum wbt.

Ada sesiapa pembaca yang tinggal di BANDAR SAUJANA PUTRA, Jenjarom, Kuala Langat. Atau KAWASAN SEKITAR berdekatan dengan Bandar Saujana Putra.

Kalau ada sila angkat tangan (tinggalkan komen). Email pun boleh. ---> niel_2203[at]yahoo.com

Saya ada nak tanya sesuatu kat anda di sana.

Terima kasih pada yang sudi berikan kerjasama.

TERIMA KASIH BANYoK deh..!! ^_~

*** Alamat tuan tanah yang bertanya pun boleh silap. Bukan Hulu Langat. Kuala Langat. Terima kasih pada yang prihatin.





5 comments:

lina said...

salam irma - saya tak tinggal situ permanent tp weekend house. boleh email ke klina07@gmail.com jika ada sebarang pertanyaan. tq

Ummu~Ishak said...

pernah ke sana tahun lepas gi kenduri. hehe

cuttest teddy said...

jenjarum tu macam kat kuala langat je? or sy yang silap? kalo jenjarum kuala langat tau la

-yan-

Anonymous said...

jenjarom kuala langat? if e2 saya tau la sikit2

fa10 said...

akak di saujana utama.. sori la, x dapek nak nolong!