Friday, April 27, 2012

Selamat Datang Ahli Baru Dapur Saya.

Assalamualaikum wbt.



Nama saya Si Merah Menyala.

Nama awak siapa? ;)

Alhamdulillah. Terima kasih atas setiap rezeki yang diberikan.

Moga apa yang diterima setakat ini menjadikan saya hamba yang sentiasa bersyukur. :)

8 comments:

Nieza said...

ehh..sama lak toy kita..hehe Alhamdulillah semoga simerah KA dapat memberikan perkhidmatan yg terbaik pada tuannya..so far saya dah guna 2thn lebih memang bagus sgt:)

CA said...

Hammmboiii...si merah dah menjengah..bila la akak nak dpt toy mcm ni...huhu...tahniah Irma...

ejaMaria said...

cantiknya...

ogyep yummy mellow said...

wah... ada assistant baru nampaknya...

:: anisjazz :: said...

wowwww dah sampai.
nnt i nak g visit rmh u lah, jmp asst baru u... hikhikhik :P

Fatimah said...

brp rm? bli kt mana? nak jugak...... (bila lh boleh dpt)!!!!

Liz Rohaizat said...

wah, congrats! perlulah ucap congrats sebab saya sendiri sampai skrg x dpt2. akak dpt harga murah ke?

Puan NK said...

kak irma, ni toy pujaan nisa jugak., bilalah nak dpt.. harap2 next birthday boleh le dpt ni. huehue...