Monday, April 30, 2012

KFC Egg Tart.

Assalamualaikum wbt.


Sedap.! Sedap sangat!

Patut la adik beradik ni bergaduh berebutkan egg tart KFC.

Semalam saya siap sound adik lelaki bila nampak dia pegang tart telur yang terakhir, "Eh adik... tu mak punya. Ko kan dah makan tadi." 

Dia sengih je bila kena tegur. Perlahan-lahan dia letak balik dalam kotak.

Memang tak cukup makan sebiji. Rasa nak lagi. Sedap. Alaa.. beli pun 3 biji je. Kunun nak rasa. Naahh.. sekali rasa sedap sangat. Kan dah tak cukup.

Ini pertama kali saya makan tart telur. Tak pernah teringin nak makan pun sebelum ni. Lepas tengok adik beradik ni berebut tart telur yang terakhir terus rasa nak jugak lah.

Saya pergi cari dekat KFC Jusco Wangsa Maju tak ada. Adik semalam pergi dekat Ong Tai Kin baru ada. Dapat la jugak rasa. Puas hati.

Nanti nak pergi beli lagi lah. ;)




9 comments:

syanasaid said...

yup mmg sedap sgt tart ni
makan panas2 sedap, da sejuk pun sedap jugak
:-)

mama aleen said...

memang sedap.. saya yang bukan peminat egg tart pun terus terminat.. terasa kehangitan tart tu.. sedapppp..

LizHairi said...

yupp...my favvy tooo...yumyum...

jap gi nak gi carik gak la :P

Nieda abu bakar said...

aha...kfc egg tart nie mmg sedap sehingga menjilat jari...hehehe...=)

mama tisya said...

mmg sedap egg tart kfc..mmg bli sekotak ada 6 biji tk silap....tk smua outlet kfc ada egg tart...yum222

JAI said...

Hahaha..memang tak cukuppp..memandangkan kita sebgai ibubapa terpaksalah menelan air liur..hehe..thanks sudi kongsikan link..eden pollow..menarik banyaknyerr kek..adeyyyy laparlah pulok..hehe

Eliss Mie said...

saya suka king's punya.. makan sekali nak berkali2 :p

ellynadyra said...

betul sedap kan

Noorazmi said...

cuba buka facebook morazihan delights dia orang ada jual portugues egg tart..sedap!!!