Thursday, January 28, 2010

Conchiglie Meatball With Cheese

Semalam baca entry tentang menu-menu di William kat blog Lily. Wallaahhh.. air mata bergenang tengok harga makanan dia. HuHu. Siap la kredit kad kalau nak makan sana.. Eeehh.. boleh pakai ke kredit kad. KuiKuiKui.


Kalau tengok ghupe pasta saya agak-agak korang meleleh tak air liur..?? Cheehh..perasan. Ada hati nak buat ala-ala Pakcik William. Jauh bebenor rupa parasnya. Lain mak lain bapak. Dah.. dah.. p main jauh-jauh.


Masa nak makan saya tak boleh la nak bubuh cheese banyak-banyak. Saya bukan HANTU KEJU. Ni pun buat sikit je. Habuan nak alas perut. Makan siap-siap. Kang dah turun masuk bilik bila tengah malam lapar baru nak makan. Malas dah nak naik atas.


Resepi sama je dengan yang sebelum ni. Kali ni cheese dia saya cairkan masuk dalam microwave. Pastu guna pasta yang lain. Tu je.



Tak leh lawan la meatball Pakcik William...

Rasa..??

Tu kena balik Malaysia la kalau nak tau..!!

( ",)


4 comments:

iu rf said...

mengelegak perut nk makan meatball tuh..huhuhu nk resipi buley?

(ish3... mintak je reaipi..watnye tgu angin rajin lintang dtg ar..hohoho)

fazlinil irma said...

resepi ada kat list western..
phuuhh..angin lintang pukang..p menyerap di badan iu..hahahaa.

blogresipi.com said...

haish, memang meleleh air liur kite neh! masuk abeh dah dalam tray meatballs tuh.bak sni semua lah.hehee

fazlinil irma said...

ijan..

sama2 meleleh air liur tgok blog..hehe