Wednesday, August 31, 2011

Sedia menerima tempahan. Kek Karamel.

Assalamualaikum wbt.








Kek Karamel 

Harga : RM35

Pick up point : PV 12, Danau Kota Setapak.

( bersebelahan dengan Platinum Walk. Bangunan yang sama dengan Nice Coffee Station. Sebaris dengan Restoran Deen Nasi Kandar dan Mymydin)


Untuk tempahan sila hubungi saya di talian 013-2588230 

Terima kasih.





17 comments:

Qistina said...

adoi terliur tgok..erm terigin nak order tapi takut tak sempat nak ambik :(

CikPutih~ said...

sedapnye..kalo dekat confirm order..akak bg resepi la..huhu

Anonymous said...

cantiknya kek irma...belang dia tu mabeles

Lady of Leisure said...

huwaaaa.. cantik sangat cake ni... suka tengok belang2 dia tu.. ada caramel pulak ka atas, mesti moist kan..

Adzrien Shoppe said...

amboi...menggoda sungguh. kalau dpt pd kak liza ni sekejap je licinnya.

Sofea said...

Assalamualaikum..salam kenal irma, nice blog..akak follow ! :)

アヌム ちゃん said...

pos sikit ke jepun kak..heeee..mmg nmpk sedapp :) aa thanks for the link^^ tapi xde ranting dia..sob2..

Aton said...

cantiknya irma... nanti akak nak tempah masa anniversary. akak balik lps raya ni, insya allah

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Irma..Selamat menyambut Bulan ramadhan al-mubarak tuk Irma sekluarga.

JMR said...

alamakkkkkkkkk..

pagi2 dh melayan gmbr kek karamel nih..huhuhu

Produksi Mimpi said...

adoi, parah ni bukak blog ni time puasa.. aduyaiii ku tergoda !

bila last boleh tempah before raya eh ??

size dia ?

kak ina kl said...

sodapnya..macam nak buatlah..kenalah cari resepi dulu .
Selalunya org duk uk tak hairan, yang dtg jadi tourist yang sibuk nak ambil gambar. Nak jadikan kenangan, entah bila nak datang lagi.

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

wow sedapnyer...folo sini

eLLy said...

perghh tergoda.. insyallah klu nak oder nanti akak roger ye :D

ummuabdullahsyaakir said...

Asalam,selamt berkenalan yea...tau blog ni dari blog uumu ishak.

Air tangan irma memang nampak sedap...pandai irma buat.


Kalau kat msia nnt,insya Allah boleh akk nak tempah.

SElmt berpuasa yea.

jemput datang:

http://ummuabdullahsyaakir.blogspot.com

ummu said...

salam Irma
ya Allah sedapnya Irma
akak nak juga?nak rasa resipi adik matri.
Irma poskan ke akak, boleh?

izahdaut said...

tq for ur birthday wish... kek yang sangat cantik.. lawa n mestis edapkan