Saturday, October 27, 2012

Baru Separuh Jalan...

Assalamualaikum wbt...





Buku yang saya sedang baca sekarang.
Baru sampai muka surat 489.
Phewww... lagi 500 ++ muka surat lagi nak habis.
Tak tinggal satu perkataan pun weihh. Kunun takut tak paham cerita nanti.
Eceehh... sedangkan sayang nak langkau. Sebab cerita ni best..!!


Fakta 1 : Penulis novel ni kelulusan Usuluddin dari UM. ~ angkat kening~

Fakta 2 : Novel ILUS laaaagi tebaaaal..!!! ~ lenguh tangan pegang lama-lama~

Fakta 3 : Saya malu masa nak bayar ASST. Bukan takat masa bayar, sebelum tu lagi, 3-4 kali saya tanya dekat budak MPH ada tak stok ASST. Bila tanya tu macam bunyi perempuan gatal tanya,'Awak Suka Saya Tak?' hahaa. Masa bayar pulak, sorang pakcik tua yang sama-sama nak bayar, baca tajuk buku ni. Ntah apa la dia kata dalam hati. Sebab pakcik tu beli kitab agama. ~waaa... pakcik buku ni bagus. Tajuk je yang ala-ala bunyi angau bercinta. huhuu~

Fakta 4 : Saya kena siapkan order untuk esok. Tak leh nak sambung baca lagi. ;)


Byeee...!


Yang benar,

Hilman Yong. ~Gatal..!!!~











6 comments:

shazwani said...

Dalam banyak2 novel, novel tu yang paling best. Ending dia dpt anak xsilap. :)

tania arshad said...

uu..dah bace novel ni..best2

hana said...

yeah..
cte nye best,...
ILUS pn best gak tp tebal btol..

humaira balkiss said...

teruskan baca sampai habis.nanti baru boleh betul betul feeling hilman yong :D haha.
buku ni best.love story tapi ada unsur islamik :)
lagi satu melur jelita punya penulisan,ILUS pun seronok :) memang puast hati dan berbaloi.

Maryam Ahmad said...

Assalamu'alaikum kak..
buku nih best betul ke? cite apa?
cer akak try cite2 sikit sinopsisny,
lau betul2 best tringin gak sy nak beli.

bermanfaat tak? atau just novel2 cinta remaja?

Mayang ABDUL RAZAK said...

sukanyer.. pinjam bleh...