Wednesday, September 28, 2011

Projek Baru. :)

Assalamualaikum wbt.




Raya dah habis. Saya baru merangkak dengan projek baru. hehe. Takpalah. Perlahan tapi berterusan. ;)

Esok ada pelanggan tempah biskut untuk majlis pertunangan anak lelaki dia. Jadi saya buatkan hiasan simple. Tinggal nak letak bunga atau hiasan lain mengikut tema mereka, Saya pun tak punya barang yang banyak nak pelbagaikan hiasan. Saya serahkan selebihnya pada mereka. Ini pun sebab saya nak tutup warna merah pada penutup balang. Jadilah hiasan sebegini.

Ini satu permulaan... Nanti ada masa pergi White Petals. Boleh beli macam-macam. :)

Amacam.. chantek tak..?? ~ayat minta pujian pendapat. ;P





6 comments:

Nadiah Sidek said...

wah..macam2 projek dah

Gina said...

Caiyok..caitok..teruskan usaha anda

eLLy said...

good luck!!

nieda said...

semestinya cantik...

Ms Bugbear said...

Kak.. Dah lama saya follow blog akak tp x pernah comment.. Congrats buat biz cookies pulak skrng.. Cuma kalau utk hantaran, deco dia tak berapa mengancam.maybe boleh kreatifkan lagi hiasan nya. Tp kalau utk jual yg biasa2, deco mcm ni boleh tahan - sejuk mata nengok n nk membelinya.. Keep up d good work!

Ain SSB said...

Cantik ni! Go Kak Irma! :)