Sunday, September 18, 2011

Red Velvet Cake.

Assalamualaikum wbt.











Alhamdulillah...

Resepi Red Velvet Cake




Untuk tempahan :


Harga :


2kg - RM 90


Mini Red Velvet Cake 


 1.5 kg RM60


Saya gunakan mascarpone, cream cheese dan double cream untuk sapuan kek.


Hubungi Irma :


013- 2588230.







10 comments:

Lady Lavender said...

cantik aje topping irma..terima kasih bebanyak2 yea share info dgn akak psl whipping cream aritu..really appreciate. Semoga bertambah murah rezeki irma :-)

schaze zainn said...

nampak sedap dan menarik :)

p/s: hari tu schaze ade amek resipe dr akak, tp belum try buat lg.. :)

Zack Zachoes said...

salam..
nampak sungguh gebu :) bestnya..rasa nk colek sikit krim tu je. huhu..

アヌム ちゃん said...

aaa kek2 kak irma selalu buat perut sy kempunan tau..pavlova tak dapat rasa lagi ni red velcet pulak.kalau dekat dah lama nk order..huhuu

Ain SSB said...

Woahh hari jadi Ain lagi seminggu, bole tempah ni! Ceyh yeye je! huhu.

salina salehan said...

salam, dah cuba resepi Irma ni tapi hukhukhuk baking powder tak ade, gune tepung kek, jadi tapi tak cantik..pecah tengah huwaaaaaa..mlm ni nak cube lagi..hrp2 menjadi..baking powder pun dah beli..gigih nk wat sampai jadi..tapi sy kurang kan gula sebab hari tu wat 300 gram gule manis sgt..

EvisuKyme said...

aduh..trbako perut sy nengoknye.....sedap tuh.....agaknye le kan.mtk recipi RV ni dpt tak?hehehe...

blackcardomompods said...

Irma,mascarpone msia sama sedap dgn mascarpone uk ke?xpernh beli psl xjumpa lak kt bakery dkt umh,agknya kena g wangsa maju kot.

Ummu~Ishak said...

enaknyaaaaaaa

Yours truly said...

salam irma, akak nak tanya camana irma buat topping tu, x cair ker?? akak buat mesti susah nak bentuk sebab mcm cair sangat.. :(.