Monday, December 5, 2011

Carrot Walnut Cheese Cake.

Assalamualaikum wbt.


Carrot Walnut Cheese Cake.

Kek yang berkhasiat, mengandungi parutan lobak.Penuh dengan rasa kacang walnut dan disalut dengan cream cheese.  Kek ni menjadi kegemaran mak saya. Semenjak saya tahu dia sukakannya. Setiap kali ada order, memang ada satu bahagian untuk mak. 

Tempah satu sekarang untuk mak anda yang tersayang. :)

Harga RM90 untuk 10x10 inc.

Untuk tempahan boleh hubungi saya 013 258 8230.

Pengumuman : ~sambil ketuk gendang 3 kali. dung.. dung... dunnngggg..!!! ;P

Saya akan bercuti 5 hari bermula hari Rabu sehingga Ahad. 7hb - 11 Disember 2011. Segala tempahan memang tidak akan diambil kerana saya mahu bertukar kerjaya menjadi pemandu pelancong sekejap. hihii.

Harap maklum ya..!

7 comments:

アヌムちゃん said...

comelnyee kek ni..huhu

aah jd padat kak irma..sy guna resepi dekat link bwh ni..taktau mana silapnya..huhu

http://www.myresipi.com/top/detail/29

simply nana said...

sadapnya..tapi macamana krim cheese tu boleh rata je yea.ada alat dia ke utk meratakannya

As said...

Akak!

Anonym One bagi as link blog akak. :) Hehe.

As sangat suka semua2. Dan paling penting As suka tengok akak just kerja dari rumah. Fuh! Adore sangat :)

Keep up the good work, moga Allah berkat ameen!

p/s: Bebile bolela as tempah ^_^

Intan Shafinaz said...

yang ni x ada resepi ker ? hehe

Juwita Jamaludin said...

yum yum nampak sangat sedap.. lama akak tak makan carrot kek

::CIK LYNN:: said...

xthn tgk crrot ats tu...hehe

Khairina 'Izzati said...

Salam..akak, boleh tak share resipi carrot cheesecake akak? Saya pernah buat tapi tak jadi. huhu. :(

Please, please, please..