Monday, July 30, 2012

Hari Untuk Lasagna.

Assalamualaikum wbt..



TEMPAHAN DIBUKA UNTUK BEEF LASAGNA.

Hari : Selasa.

Tarikh : 31 Julai 2012

Harga : Saiz 8x3x3 RM30 atau Saiz 8x8x3 RM55. ( Boleh rujuk gambar di atas untuk saiz)

Masa pengambilan : 2 petang - 7 malam.


Jom bagi sesiapa nak rasa lasagna boleh tempah hari ini.

Gerenti sedap..! ~ ewahh.. bukan saya kata. semestinya pelanggan yang dah rasa~ :))

Tempahan akan ditutup pada hari Isnin jam 12 tengah malam.


Boleh hubungi saya di talian 013 258 8230. Irma.



Terima kasih.

6 comments:

FARAH deeb said...

Wahh feveretku! Mmm tapi pose2 ni perut takleh makan cheese manyakkk... nanti meragam! Huhuuu...
My latest Entry :)
JJCM: Day 9 Ramadhan 1433

JJCM: Day 8 Ramadhan 1433

JJCM: Day 7 Ramadhan 1433

eLLy said...

bila la kamu nak wat service penghantaran... klu ade lagi sonang akak wat tempahan ;p

Kathy Tuah said...

adoi, chesee tu yg buat air liur meleleh :D

-atiQah- said...

akak sy ptg tdi pun bru buat lasagna. hehehe. :)

(balasan komen akak kat entri sy: betul kak. part tgk duit lps penat lelah tu mmg paling bermakna. tu menunjukkan usaha kita. pernah masa cuti sekolah hri tu sy rasa dh nak menyerah kalah. sbb terlampau penat. 2minggu tu tiap2 hri tido 2,3 jam je. tp alhamdulillah bila tgk hasil amat gembira. hehehe..)

p/s: hri tu sy pegi belajar fondant dgn anissa khan. sy bgtau ada baca entri akak ttg kls dia. terus dia cri blog akak n bg kak nita dgn nenek dia bca sama. :')

purpleryna said...

sedapnye....

IntaNBerliaN said...

lasagna ni sedap ek.. sy xtau camne rs dia... blm try lg mkn tu yg xtau.. hihi