Thursday, July 5, 2012

Kad bisnes dah dapat.

Assalamualaikum wbt.

Tadi lepas hantar kek untuk Miza and the geng (heheh) saya terus pergi kedai nak ambil kad bisnes.

Sorry Sharifah. Tak sempat nak bagi kat awak tadi. Lain kali ya. Nanti saya simpan satu. :)

Mana-mana kad bisnes awak Irma..?

Cer bagi tengok skek.


Nampak dah kan. Sama je dengan semalam. Cumanya semalam dekat skrin.

Hari ni dah jadi kad. Suka. Suka. :)

Duk senyum sengih tak habis lagi ni.

Esok siapa yang pergi IAMP (Intensive Advanced Marketing Power) Dr Azizan Othman, kita tukar-tukar kad eh.

Nak kena praktis senyum sambil hulur kad.

Ini kad saya. ;P


Jumpa esok di Wisma MCA.

9 comments:

nhhas said...

Salam,
yes my dear,... u should practice smiling.

anda ini agak garang raut wajahnya walaupun dihadapan customer...

nak meniaga ne sis, hati customer kena jaga juga, dan jangan komplen ttg customer banyak sangat di blog...

not good lah...

sib baik kek anda sedap :-)

Hanis Azla said...

lebih sedang customer nak contact nnt.. cantik pulak tu bisnes cardnya..

Fazlinil Irma said...

wsalam nhhas..

terima kasih atas teguran awk. sy akan cuba perbaiki diri. :)

kak hanis.
terima kasih kak. nti jumpa boleh bg. :)

ratu siput said...

slm kar irma...slalu silent reader kak sbb suke tgk kek2 akak yg cantik dan kemas.tp arini rasa cam nk say hye2 lak sbb tertengok akak tulis AMP DAO :) kita AMP tak gi...tp gi IMKK hari tu :) selamat berkenalan... nice biz kad tu...

mama aleen said...

buat kat mana ni irma??

Fazlinil Irma said...

wsalam ratu siput.. :)
salam perkenalan jg. terima kasih.

mama aleen.
buat dkt platinum walk.

Shana' said...

cantiknya kad Irma........

ummiarissa said...

pos satu kad kat saya boleh?he he he

Teacher Nuha said...

sy suke blog irma, kita x pernah jumpa face to face tp sy rase mungkin kalau org kata raut wajah irma garang, mayb dah personaliti irma kan & sbb Allah dh jadikan raut wajah seseorg macam tu.. walau bagaimanapun ape salahnya praktis senyum.. :)

dari segi komplen tentang customer, sy rase customer tu sendiri kenalah tepati masa & kalau dah oder tu jgn la pulak cancel last2 minit.. x kesian ke pada yg t'kontang kanting kat dapur, x cukup tdo m'buatnya?

sy doakan irma terus b'jaya dlm bisnes.. sy x pernah lg rase kek irma.. bole oder by post ke sbb ade t'baca org dari penang oder kek irma?