Monday, July 9, 2012

Pengumuman... Pengumuman..!!!

Assalamualaikum wbt.


Buat semua bakal pelanggan dan juga pelanggan yang sedia ada...

Pada tarikh 6 hingga 8 Julai 2012 saya akan bercuti selama tiga hari.

Segala tempahan tidak dapat diterima.

Harap maklum.

Terima kasih.

 Update - Memang minta maaf sangat pada yang bertanya (SMS). Saya memang tak dapat nak terima. Memandangkan saya perlu fokus pada hal semasa cuti nanti. Takut keletihan semasa program berjalan. Insyaallah, ada rezeki di lain masa saya usahakan terima tempahan kawan-kawan. Maaf dari saya. 

Nak habaq - mak saya nak buat kenduri sambut Ramadhan pun saya tak dapat tolong Sabtu nanti. :((


 Harap maklum na...






7 comments:

Mama Zharfan said...

pegi holiday ker tu ;)

farrah said...

alaaaaa baru nak order untuk birthday husband on that 8th :(

eLLy said...

Selamat bercutiii

Kathy Tuah said...

pengumuman di terima..hehe..

Lawa Collections✿ said...

hai..salam kenal..saya follow blog ni yer... byk info menarik dan resepi istimewa kat sini ^__^

Ekin said...

Selamat bercuti Irma.

Tiap2 hari mesti jengah blog awak nak tgk gambar kek lepas tu telan air liur. Tu baru tengok gambar!. Hehehehe

Citarasa Rinduan said...

dahulukan y penting ya..
pasti ibu kamu memahami