Wednesday, July 11, 2012

Terima kasih pada semua yang menyertai.

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih pada 20 orang yang sempat menyertai Tawaran Hebat Potongan Diskaun RM10.

Lagi bertuah pada mereka yang dapat diskaun RM20.

Anda memang hebat. Orang cepat bertindak memang tak rugi. ;)

Pada yang lain, tak saya lupakan. Nantikan tawaran yang seterusnya dari saya.

Cuba kawan-kawan scroll sampai bawah.

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

TAWARAN JAM 12 TENGAHMALAM.

TIGA KOMEN ENTRY INI AKAN MENERIMA CABUTAN BERTUAH IATU PAVLOVA PERCUMA BERNILAI RM45.

SILA TINGGALKAN NAMA DAN EMAIL UNTUK SENANG DIHUBUNGI.

TARIKH TUTUP 11 JULAI 2012 JAM 12 TENGAHARI.

ANDA DIBENARKAN MENINGGALKAN KOMEN SEBERAPA BANYAK YANG ANDA MAMPU.

PEMENANG HANYA TIGA ORANG SAHAJA. JIKA KOMEN ANDA TIDAK MEMENUHI SYARAT, AUTOMATIK AKAN DITOLAK.

UNTUK MEREKA DI LUAR KUALA LUMPUR JUGA LAYAK MENYERTAI. SAYA AKAN USAHAKAN UNTUK MENGHANTAR PAVLOVA SAMPAI KE RUMAH ANDA. :)

CEPAT BERTINDAK..!!!

Selamat malam..!

 :)


*** Untuk yang dah join promo semalam pun boleh meriahkan cabutan bertuah yang ni. :))

69 comments:

HAJAR AZMAN :| said...

wauuu nak pavlova freee:)

HAJAR AZMAN
hajar_juha@yahoo.com

HAJAR AZMAN :| said...

dah banyak kali try buat pavlova tp still tak jadi sobsob. nak beli ngn sis tp jauh :( harap harap dpt free yeayyyy

HAJAR AZMAN
hajar_juha@yahoo.com

HAJAR AZMAN :| said...

harap harap sy bertuah untuk dpt pvlova free yg mlimpah ruah dgn buah. yummyyyy:)

HAJAR AZMAN
hajar_juha@yahoo.com

Izzati said...

Kak Irma, saya nak pavlova satu! Hee. Walaupun saya jual pavlova, tapi teringin nak rasa pavlova istimewa dari akak. Boleh kan? :D

Izzati
wardah92@gmail.com

deena said...

Nak pavlova tu kak emaa..Boleh x???. Hari2 selongkar dapo k ema tgk gmbr je.. Huhu

Chazie Bilmas said...

Salam Irma. Ni Kak Yan yang oder pavlova 3pcs next thursday tu.

Wish I can get free 1........yeah... am i the 1st?
hehehee

Syaziana a.k.a Kak Yan
chazie.bilmas@gmail.com

nurul said...

Assalamualaikum ukhti irma.
pertama kali nak komen kat blog ukhti. segan :)
syukran jazilan. tempting abes tgk gambar kek kat blog ukhti. sy pernah cuba 2 resepi, blueberry cheese cake dgn red velvet cake. alhamdulillah jadi. syukran pd Allah dan ukhti jugak! suka sgt. your recipe mmg detail. sy follow bulat2. kihkih. nak 'menderhaka' tak pro lagi. kihkih. mekasih ek lg skali.

-Nurul 'Ain binti Ab Rasid-
aienrasid@gmail.com

Cahaya Kita said...

rania
raihana2248@gmail.com

Cahaya Kita said...

june
fairai85@yahoo.com

[ n_akn ] said...

Wah Kak Irma..terujanya saya.. :)

[speechless smpai taktau nak komen apa]

NailahKadir
nailahkmn@gmail.com

nadia bakar said...

nadiatul aslinda
nadia_bakar91@yahoo.com..sy nak pavlova percuma..

nadia bakar said...

nadiatul aslinda bakar
nadia_bakar91@yahoo.com..
sy nak pavlova percuma yg sdp tu ..

nadia bakar said...

nadiatul aslinda bakar
email:nadia_bakar91@yahoo.com
sy nak pavlova percuma

jehan farhana said...

akak!!nape sume kek akak buat cute2!!argh!!!geram lah....nk order...akak ade wat dlvery tak???geram tngok sume tu...lagi2 pvlova..huhu.kalo nk order ,bape hri sblum ea?

jehan farhana said...

akak.....chantek la sume kek2 akak buat..espcially pavlova...!! <3 akak ade wat dlvery tk??nak order la...tp kena order awal bape hri ek??? umm... :)

wNmZ said...

menarik!!i laikke pavlova :)

dayangredzuan said...

assalamualaikum..test power skali...

nama : Dayang Redzuan
Email : dayangnurazreenredzuan@gmail.com

NZ said...

biar betul dapat pavlova..wahh mcm best nih.:)

NZ said...

nazirah zakaria
budakkecikaiminjr@gmail.com

i'm nobody said...

As salam.. Saya ingin pavlova percuma sebab esok bithday saya.. 12 julai.. Harap dapat cabutan bertuah ni.. :)

nama : nurul aishah
email : nurulaishah127@yhoo.com

i'm nobody said...

sis,yg ni perlu sms nama n no fon jgak ke? tq

nurul_cds said...

nak cuba nasib.. Manatahu dapat pavlova free.. Hehe.. Pavlova kak irma mmg sedap... Hr tu saya dr sabak bernam dtg tmpt akak sbb nk tmph pavlova.. Dr nurul, sabak bernam emel nurul_jr84[at]yahoo.com

mama tisya said...

yg dh join tawaran smlm tu bole join lg ke yg cabutan bertuah ni??

thebinipolischeritha said...

Aizadatuladawiah Che Ismail
eyeza_88@yahoo.com
http://thebinipolischerita.blogspot.com/

owh pavlovaaa...

nurul_cds said...

trima kasih daun keladi
bolehlah nanti bagi pavlova free
komen ini sekali lagi
dengan harapan yang tinggi.

Pantun tak seberapa masuk ini untuk akak..hehe
nurul
nurul_jr84[at]yahoo.com

~myself n i ~ said...

wah.. menariknya tawaran nih.. hehhe...

kalaulah saya dapat .... terbayang² pavlova... ;-)

~myself n i ~ said...

wah menariknya tawaran ni.. nak juga...

kalaulah saya dapat... terbayang² pavlova... ;-)

-raiza-
creamzzz@yahoo.com

notie said...

Assalamualaikum Irma...Ni kak notie

Selama ini tak pernah makan Pavlova dan semasa pesta buku baru-baru ni akak belilah kek pavlova dan red velvet dengan Irma.

Semua kawan akak iaitu geng ulat buku semua memuji sedapnya pavlova yang di beli. Malahan Penulis Ruby Hazri dari Jemari Seni malahan berminat nak order dengan Irma.

Red velvet pun sedap juga cuma bila makan banyak cepat rasa muak tapi pavlova memang best sebab rasa buah-buahan yang manis dan masam menambahkan lagi kesedapannya.

Kali kedua orde kek kramel. Ya Allah sedapnya malahan bila di simpan dalam peti sejuk dulu bila nak makan baru dikeluarkan lagi sedap sebab sejuk dan lembut. Apa pun memang best lah 3 kek yang akak dah beli. Insyallah lain kali nak cuba kek lain pula.

Apa pun semua Irma success dalam perniagaan kek ya.

d i b a said...

kak irma, sy nk pavlova.pls.. rumah kite dekat.... (ayat bodek)

^____^
khadijah adibah
khadijahadibah@gmail.com

eLLy said...

satu.. dua.. tiga... yes yes yes!!! :-)

eMail : enot78girls@yahoo.com

sitiebby said...

wow kak irma,

jika sy dkt area umah kak irma, mmg suka dgn tawaran ini. tp kan daya, tangan dan diri jauh utk dcapai pavlova yg selalu membuat diri saya terpersona dr kejauhan...

mama leen said...

salam

saya nak menang cabutan bertuah ni.. boleh pavlova tu buat makan2 masa jamuan kat ofis nanti.. btw Pn Faznil yanti tu bos saya.. hehe

Fiza Fizz Delights said...

Hai Irma!! Bagusss nyaa ada tawaran yang sangat menarik nie..!! Kalo takde blog (still WIP actually) bole join ke promotion nie..?

Your blog is always in my favorite list! It's always make me smile n laugh. Moga Irma success selalu...!! :)

piqa syafiqah said...

pavlova kak irma sape yg xnk..idaman ramai.rugi sape yg x komen nihh..hehe

piqa syafiqah said...

x rugi bgn pg2 bukak blog kak irma..terasa pavlova kkak irma memanggil2..hehe..sy syafiqah..emel: piqa.syafiqah@gmail.com

EzahKhalid said...

nak nak nak!! hehe

nama: EZAH
emel: faezakhalid23@yahoo.com

Aidanisme said...

best nya tawaran ni, tp dah lmbt ke saye?

klu ada rezeki:

rohaida omar
putericomel1@gmail.com

~ US *_* ~ said...

oleh sbb teringin sangat nk mkn pavlova..here i am Irma! nak..nakk pavlova yg cantik beserta blueberry :p

haninah halim said...

OMG.owner blog ni mmg suke bg suprise kat folowers2 ea.nseb baik dah tak tinggal kat wgsa maju.kalo tak tiap mggu tggu bawh kondo kak irma =)

haninahalim
haninahalim@ymail.com

Eliss Mie said...

Walaupun dah order, nak jugak pavlova free :) hrp2 ada rezeki :) hehehe

elissmie@gmail.com

Eliss Mie said...

Pavlova, sesuatu yang rugi untuk dilepaskan :)
nak-nak jika irma yang buatkan :)

chewah, macam pantun 2 kerat kan?

elissmie@gmail.com

haninah halim said...

last2 kak irma.thanks ea.sudi reply msg hari tu.hahahaha.teruja gile.still simpan msg tu buat pembakar semangat!!!doakn saya pun berjaya cam kak irma ea =)

haninahalim
haninahalim@ymail.com

AJ The Mommy said...

Salam Kak Irma,

Alaaa saya terlepas semalam punya tawaran. Hope kali ni saya antara yang bertuah lah dapat tawaran pavlova RM45 ni. Pwissss. Hehehe

Name: ajlaa
Email: ajlaabijak@gmail.com

Ibnu Ibrahim said...

bestnya!!!!!!

nak pavlova jugak!!!!

harap2 saya bertuah ye...

nama:asma' binti shamjuddin
email:asma147@gmail.com

nadia bakar said...

nadiatul aslinda
nadia_bakar91@yahoo.com

pemuda ummah said...

Salam.

Saya nak sertai Tawaran Hebat ini sebab saya teringin sangat nak makan pavlova dan juga hadiahkannya pada kawan rapat saya yang sangat sukakan
makanan terutamanya yang sedap2...hehe

dan kek kak irma semuanya nampak sedap2 dan lazat serta exclusive ;)

semoga saya dapat merasainya..nyummy

tshirtlabuh@gmail.com
Nawwar Mumtazah Abdullah

pemuda ummah said...

Salam.

Saya nak sertai Tawaran Hebat ini sebab saya teringin sangat nak makan pavlova dan juga hadiahkannya pada kawan rapat saya yang sangat sukakan
makanan terutamanya yang sedap2...hehe

dan kek kak irma semuanya nampak sedap2 dan lazat serta exclusive ;)

semoga saya dapat merasainya..nyummy

tshirtlabuh@gmail.com
Nawwar Mumtazah Abdullah

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

ya allah ade lagi yang best.. seronoknye..moga saye dapat bertuah lagi...dapat makan pavlova free..


noor aznita..019 2293855, nooraznitaerpan@gmail.com

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

nak pavlova free...nak pavlova free...! moga bertuah !

noor aznita , 019 2293855 , nooraznitaerpan@gmail.com

khairiah khaizu said...

saya tak nk makanan sya nak nozzle blh...hahaha, nti mkn2 che abg dh tak bg nti demokkkk...huhu

Away said...

akak??biat btull..bestnya..mahuu..
cm ne nk buat ni?
(jiran sebelah akak)(0136465638)

pemuda ummah said...

Assalamualaikum..

Wahhhh!!! sedapnya Pavlova kak irma...buah-buahan atasnya nampak segar sangat..
Nak tempah duit belum masuk...
Teringin nak merasa..dan bagi kawan-kawan rasa sama...
bestnyer kalau dapat makan, mesti sedap sangat...ya Allah sedapnyer....


tshirtlabuh@gmail.com
Nawwar Mumtazah Abdullah

nourie said...

harap2 dapat la sy merasa pavlova percuma.. hehehe

nourie said...

harap dapat merasa pavlova irma sebelum ramadhan menjelma..hehehehe

nourie said...

harap-harap dapat la saya merasa pavlova irma sebelum ramadhan ni..hehehe

norie
missnourie@gmail.com

~EcahAbu~ said...

Semoga saya dapat cabutan kali ni dan menjadi manusia yang paling bertuah sekali! :D
Aisyah bt Suhaimi
asrar_wardah@yahoo.com

NoMarQi said...

Paling best saya pernah belajar buat dua kali pavlova ... tetapi diketawakan oleh adik .... saya malu ...usaha kedua juga tidak mendi ..... tetapi apabila melihat resepi pavlova u ... hmmm rasa semangat nak buat balik .. terima kasih .

Siti Mazha
sitimazha@yahoo.com

~EcahAbu~ said...

Saya nak pavlova k.irma!!!
aisyah bt suhaimi
asrar_wardah@yahoo.com

NoMarQi said...

Salam ...

Cik Irma, akak nak tanya whipping cream tu jenama apa yang irma guna ....

Terima kasih

Siti Mazha
sitimazha@yahoo.com

Idora Zaifura said...

zaifura
email: zaifura.idora@gmail.com

ina pajoh said...

salam irma,

emmm...pertama kali ni komen kt blog irma. selalu jd SR kt sini, sbb suka tengok hasil2 baking irma. tambah2 lagi segar mata bila tengok gambar2 pavlova yg irma taruk. dr pavlova tu bentuk ala2 tipis (tapi bukan ler maksudnyer tipis2 kan, tebal gak kan?), kpd bentuk2 yg saya tengok pavlova versi2 tebal (fuh...tambah2 ler rasa kagumnyer nk hasil air tangan irma)

pagi ni bukak blog irma, nampak plak tawaran ni. tu yg rasa gatal2 jari jemari nk letak komen kt sini ;-). kot2 klu ada rezeki menang, kira alhamdulillah ler tu kan. tapi klu xde pun xper. smm saje suka2 jer nk post komen kt sini ;-). insyaallah, satu hari nk cuba gak mana2 satu produk yg irma buat (cuma tu ler, saya ni jalan ke area umah irma saya x pandai sangat. risau nanti sesat2 ke sana)

inapajoh
(inapajoh@gmail.com)

xTreemore said...
This comment has been removed by the author.
M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

pavlova gojes kak irma..

harap2 dapat yang bertuah! insyaallah..


aznita , 019 229 3855, nooraznitaerpan@gmail.com

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

pavlova ..pavlova...pavlova..

rangup di luar, lembut didalam..

oh ohsem!


moga saye yang bertuah dpt pavlova free

aznita , nooraznitaerpan@gmail.com

Fazlinil Irma said...

Assalamualaikum wbt.

Terima kasih pd semua yg menyertai.

Penyertaan selepas jam 12 tgahari tidak akan dikira kerana tidak memenuhi syarat.

Dengan rasminya sy menutup cabutan bertuah ini.

Terima kasih...

~ US *_* ~ said...

lupe ltk nama dgn email..kene reject lani eh? wuuuu

IntaNBerliaN said...

oh tidakkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!... kenapa saya terlepas pandang entry free utk 3 org pavlova ni... huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ruginya saya..!!! adehhh.....

xda rezeki nak merasa...

Ruby's Delight said...

alahhh..terlepas sudahhh..huhuhu...Kak Tun

:: anisjazz :: said...

kak irmaaaaaaaaaaaaaaa...uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;(
hihihihi