Tuesday, July 10, 2012

Tawaran hebat. Potongan Diskaun RM10.

Assalamualaikum wbt.



Buat semua Follower blog saya... ~ sila klik Follow bagi yang belum ~


Tawaran hebat menanti anda untuk semua produk jualan saya. Potongan diskaun RM10.


Syarat -

1- Anda Follower blog IrmadiLondon.

2- Tawaran sah untuk 2 Jam sahaja.

3- Sila SMS Nama, No Telefon ke talian 013 258 8230. Irma.

4- Sekiranya anda memenuhi syarat di atas, anda layak menerima tawaran ini.


Tawaran bermula jam 3.00 sehingga 5.00 petang hari Selasa 10 Julai 2012.

SMS.. SMS... SMS sekarang..!!!

Cepat bertindak. Lambat rugi.

TAMBAHAN -

Pada blogger yang membantu promosi ini, anda akan menerima tambahan diskaun sebanyak RM10 lagi dengan hanya membuat SATU ENTRY berkaitan tawaran ini. TINGGALKAN LINK ENTRY dikotak komen untuk saya mengetahui.  RM20 untuk anda. LUMAYAN kan..!!

Cepat.. cepat siarkan promosi ini. :))


Terima kasih.

17 comments:

naja said...

jauh pun boleh erk k.irma?

mama tisya said...

wah hebat tawaran itu...

Fazlinil Irma said...

naja.. yg jauh pun boleh.. pentingnya kena ambik sdiri. :)

mamatisya.. jom join..!!

mama tisya said...

dh join ni linknye

http://mamatisya.blogspot.com/2012/07/tawaran-hebatjgn-lepaskn-peluangonly.html

Aidanisme said...

http://aidanisme.blogspot.com/2012/07/peminat-kek-jom-join-promosi-diskaun.html


dah join!! ^_^

syidah - xiao hong said...

salam irma,

ni join link

http://sejuta-warna-pelangi.blogspot.com/2012/07/irma-buat-tawaran-hebat.html

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

bestnye..

~ cik AiN pinky ~ said...

wahhh best nye...boleh makan pavlova lagi nih..hehe

dah join jugak...!!! ;)

ini link nye...

http://nurulainainol.blogspot.com/2012/07/diskaun-diskaun-special-offer-for-today.html

M.U.M.M.Y M.I.Q.H.A.E.L said...

kak irma, saye dah join and dah buat post propmosi utk tawaran hebat ni..


http://mummy-miqhael.blogspot.com/2012/07/tawara-hebat-potongan-diskaun-2-jam.html

Cahaya Kita said...

dah join!

dan dah promote!

nie link nye...

http://cahayahana.blogspot.com/2012/07/tawaran-hebat-potongan-diskaun-rm10.html

Nur Ilham said...

saya pun..


http://sitinurilham.blogspot.com/2012/07/irma-buat-promotion.html

Eliss Mie said...

saya kira rugi laa :p huhuhu

~ iza ~ said...

ala..dah lebih dr pukul 5..baru terbaca entry ni.. :(

nhhas said...

Assalamualaikum wbt....

uiseh... dah tak sempat.
baru habes meeting... missed dah...
kalau promote thru emel, boleh dapat tak RM20... hehehe...

p/s: ada gak promote thru blog...
citer pavlova dan chocolate indulgence... :-)

fatimatuzzahra said...

thanx irma..syoknye kek dah dapat..tgh tunggu sejuk dlm fridge..pastu xsangke pulak dpt lg diskaun rm10..xsabar sebnarnye nak rase kek tu..tp tunggu sejuk jap la.. :)

~~zana@pb~~ said...

Alah.....akk ketinggalan entry ni..

Ibu Aina Iman said...

salam irma,

kek karamel tu sedap ek...walaupn akak bkn pengemar karamel...tp tergodas jugak dgn warna-warni nyer tuh...

p/s: kalau letak aiskrim vanila atas tuh...lagi sedap makan...waahh...:D