Wednesday, May 23, 2012

Carta Mingguan Novel Melayu MPH.

Assalamualaikum wbt...




 Carta Mingguan Novel Melayu di MPH. Ini carta 11/5/2012. 




Ini carta minggu ni. Tengok... tengok... siapa berada di tangga teratas.

Tahniah Hannah Dhaniyah untuk novel Suami Aku Ustaz. Saya dah baca novel awak. Dah ulang baca lagi. Ahakss..!

Tadi dah beli stok novel baru. :)



Agak-agaknya yang mana saya akan baca dulu..? :)



10 comments:

Kathy Tuah said...

mesti majalah tu dulu yg akak baca..hehe..

Norliza Aminuddin said...

nanti bgtau ye buku tulisan acik nana tu best ke x... (^_^)

aku_dia said...

Alhamdulillah, tq atas info ye cik Irma. :)
Terima kasih juga atas sokongan awak. Moga Allah balas dengan kebaikan yang banyak. ^^, ♥

HeaRtBeaT said...

dah lama x baca novel...x sempat teringin sgt wawawa!!!

yatie chomeyl said...

rajinnya bac anovel, dh lama x baca novel melayu...kena tggu blk msia baru leh beli novel melayu pulak hehe

Linda Ilias said...

assalammuailaikum wbt...

alahai sis..dh baca novel suami ku ustaz yea..my daughter kata best sgt..nk jugak lak kena beli buku ni..btw all your cakes superb..bila buka jer sis punya blog it's like theraphy for me..semua masalah gone..perasaan nk masak cakes ni terbako-terbako..hehehe..mohon c & p..klau ada kesempatan nk lah belajar skli..boleh x

Shana' said...

Best ke suami aku ustaz tu? review sikit...:)

Teratak Hami said...

saya layan novel anak saya. Nak mulakan mood membaca novel. Klu rasa boleh layan novel, next time boleh ler beli utk diri sendiri.

Eliss Mie said...

br sekali bc novel tahun ni, tu pun x leh concentrate sgt, byk ganguan btol :p

Nur-nba said...

Memang dah lama x baca novel.. Tu Saji latestkan.. Cari juga hari tu, tapi takde..