Tuesday, May 22, 2012

Edisi Baru : Pavlova dengan berries segar.

Assalamualaikum wbt.


Meh jamu mata dulu. ^ ^








PAVLOVA  2 LAYER DENGAN BERRIES SEGAR.

 Harga : RM120 

Size : 9 inc.

Berat : 1kg ++

Tempahan bergantung pada stok buah. Sekiranya buah raspberry dan blueberry ada di Jusco baru saya boleh terima order. Untuk mengelakkan sebarang masalah di saat akhir, tempahan awal amat digalakkan. 

Tempahan dalam size yang kecil akan dipertimbangkan sekiranya ada tempahan yang sama lebih dari satu. Ini kerana, saya akan menggunakan semua berries untuk satu tempahan untuk mengelakkan pembaziran. Buah berries tak tahan untuk disimpan lama.

Untuk tempahan boleh hubungi saya 013 258 8230. Irma.

Terima kasih. 



 



7 comments:

Kathy Tuah said...

pura2 x nampak pavlova kat atas..hihi..

Qasey Honey said...

sedapnye...sgt mewah pavlova tu...

ADEEYA said...

sedapnyaaa ~

Ummi Shira (AshAnas) said...

tu la kak ema, shira ni dh lama teringin nak buat pavlova ni tp dok tgk kat giant ke tesco ssh nk dpt buah segar cmni. strawberry susah, berries lag la susah...

Mamasya said...

Salam Irma.penuh buah pavlova ni....nampak sedapp...

kose said...

menggoda betul la....dah lama nk try order dr irma tapi masalahnya sy fail kawasan tempat tinggal irma tu.

Nur-nba said...

Memang superb hiasan atas pavlova ni.. Belum pernah merasa lagi..