Wednesday, May 2, 2012

Char Kue Tiaw, Mali's Corner.

Assalamualaikum wbt.




 Siap minta cili jeruk tambah. Sekali dia bagi. 

Tuuu diaaa.. semangkuk!

Marah ke dik? hiikkss...

Ini Char Kue Tiaw special. Udang banyak. Dah habis makan kue tiaw. Udang ada lagi.

Harga tak pasti. Rasanya dalam rm7.50 tak silap. Orang belanja memang tak kisah dah pasal harga. ;)

Dulu kedai dia satu ja. Sekarang dah jadi dua. Sebelah bahagian Nasi Lemak. Dan sebelah lagi bahagian Char Kue Tiaw. Dorang buat kerja memang cepat. DUA MINIT dah siap masak. Yelah.. tinggal campak-campak je kan. Semua dah siap dimasak sejak awal. Tak sempat perut nak berbunyi. ;P

Bagi sesiapa yang nak mencuba. Char Kue Tiaw Mali's Corner ni dekat dengan Uptown Danau. Dalam kawasan Platinum Walk. Sebelah Tutti Frutti. Dari tepi jalan dah boleh nampak.

Saya..? Jalan kaki 5 minit dah sampai. HeHe. Dekat sangat. :)





9 comments:

Asyifa Mustaffa said...

wah.....! Kbtulan nie nak trun kl dis week.......tetiba ada tmpt mkan yg bole di try test.....tq info nie sis.......

mama tisya said...

ada p mkn aritu..tp kalo yg kt gerai bunga raya tu murah 50 sen..hehehe

Hanis Azla said...

mengancamnya kuew teow tu.. terus rasa lapar dibuatnya.. tersenyum2 saya baca entry awak pasal YSL Kourous tadi..

Marsha~ said...

mcm boleh terbau kesedapannya sampai sini........

Kathy Tuah said...

ni dah jadi char kue tiaw udang banjir dah kak..hehe..

Shana' said...

lama dah nak try cari tp xtau kt mana...thanx Irma kasi tau the exact location....:)

Eliss Mie said...

pernah tengok char kuey teow ni dalam warung kita musim bila ntah..pernah jugak pergi area situ kalau pergi umah abang kat area sentul tu.

ellynadyra said...

Nampak sedap betul

susumanis said...

yum yum, nanti nk ajak hub g cobe lah