Thursday, May 31, 2012

Rainbow Cupcake.

Assalamualaikum wbt.








Rainbow Cupcake untuk candy buffet majlis perkahwinan adik kawan saya.

Biarlah orang lain bagi hadiah. Saya bagi kek. :)

Kawan saya order sekali dengan Red Velvet Cupcakes dan Carrot Cupcakes.

Katanya... tak sampai sejam dah habis. hehe. Biasalah. benda comel dan warna warni memang senang tarik perhatian orang. Bukan saja budak, mak budak pun tumpang suka sekali. 

Untuk tempahan : 

Rainbow Cupcakes - 1 set 49 biji.

Harga : RM90 buttercream. Atau RM110 cream cheese.

Untuk pertanyaan dan tempahan, boleh call/sms - 013 258 8230. Irma.


Terima kasih Maya untuk tempahan awak. 




11 comments:

mama tisya said...

cantik sungguh colornye

Eyriqazz said...

offer accepted..check komen...

http://www.eyriqazz.com/2012/05/feedback-dari-bloggers-yang-diteguri.html

Laa, dekat je rumah kita rupanya ya? saya ada beli di pv13,tengah sewakan..now duduk di teratai mewah..

eiela said...

sedapnya cupcake..

Lieya said...

Nampak sangat sedapppp... link ehhhhhh tq

Lieya said...

Nampak sangat sedapppp... link ehhhhhh tq

Bicara Kak Noor said...

cantik lah dik macam nak order je tapi apa daya jauh bebeno ni

khairiah khaizu said...

cantik lah kalernye...saya x pernah jumpa warna purple tu

Mamasya said...

Salam Irma.warna warni ceria mmg memikat selera kanak2.
re; Irma...akak sampai skrg kerpok lekor rebus tak pandai nak mkn...nak jugak goreng tp budu mmglah tak boleh tinggal...sesekali mkn juga.

アヌムちゃん said...

nampak sedapp..huhuuu

Kella said...

salam perkenalan..
kita baru singgah sini..
tapi dah terpesona dengan warna warni di sini..
kita tak pernah lagi main2 dengan kaler2 ni..
mungkin lepas ni boleh cuba..
semuanya kat sini sangat2 cantik dan meenyelerakan!
syabass... =)

p!nkerton said...

cantik betul colornya. budak2 kalau nampak ni sure laju je sambar. err.. mak budak pun sama ;p