Thursday, November 25, 2010

Berita Terkini - Salji Dah Turun Di London.

Assalamualaikum wbt.




Khamis, 25 Nov 2010.

Salji dah turun di London.

Yeayy..!! ~baru sikit la bibik~

Sikit pun sikit lah. Tak sampai 5 minit pun. Patutlah masa keluar rumah nak hantar Fatih ke nursery tadi. Mak aihh, sejuk sangat. Jalan sepuluh langkah dah kebas muka.

Masa duk tunggu bas sempat lagi saya dan Fatih main hembus nafas ikut mulut. Tebal jugaklah asap yang keluar. Seronok Fatih. Duk bergelak kami dua main hembus-hembus nafas. Sampaikan drebar bas 380 pun boleh tersenyum. HaHa. 

Bila kat sekolah, tengok budak-budak pun seronok main. Duk berlari terjerit-jerit tak hengat dah sejuk.

Nampak gaya, secara rasmi salji dah turun lah di London. 

Sekian, berita tengahari dari Irma di London.













Ni namanya takde keja. ;P




14 comments:

Ummu~Ishak said...

cepat tadah salji tu simpan lek lok wak balik kat saya

Anonymous said...

irma..salji mula turun kat london feb 2009 kan?sebelum ni xde salji kan?

eLLy said...

yahoooo... merasa gak kan .. bila nak balik Msia?

hana said...

waweeee...syok tuhhh... yg tk syoknyer sejukkkkkkkk.... kan kan kan.. sini manjang ujannn jerk..

ummu said...

assalamualaikum irma.
Subhanallah...maha Indahnya Allah
kalaulah di Malaysia ada...
ops takleh cakap kalau,:)

Sue said...

bestnye... cemana la sejuknye tu yea? kite kat dlm ekon 16dgree pun da gigil tak tahan sejuk...

p!nkerton said...

bestnye irmaa!! wah eskrem pun letak atas salji je ek? jimat letrik aa cenggini hehe :D

Noriz said...

mesti best kan salji dah turun...

Marsha~ said...

feb 2009. london turun salji setelah 10 tahun (kot) tak turun salji and i was there!!!! rindunyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lady of Leisure said...

bestnyaaaa... lepas ni boleh la buat snow man kan hehehe

Juwita Jamaludin said...

wa.. irma.. dah turun salji ye.. kat sini tak tahu la tahun n turun ke tk tahun lepas 2 kali.. tahun ni harap turun la hihihihi

Mama Kembar 3 said...

wah bestnya main snow! tp bila snow tu dah jd ice, mama tak brapa suka sbb jln licin jer... ish tgk gambar je dah trasa kesejukannya hehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah bestnya salji turun..sedap pulak coklat salji tu..hehehehehe

Nadiah Sidek said...

wah..turun dah ye salji? nnt nak buat jgk la mcm gmbr tu bila salji turun nnt..hehe..