Friday, November 26, 2010

Tawaran Percuma - Tulis Nama Atas Salji.

Assalamualaikum wbt.


Kejap lagi pukul 5 petang nak ke rumah Ezzah.


Esok pagi nak pergi Heathrow Airport. Eh.. eh.. bukan nak balik lagi. Nak gi ambil adik dari UPM. Dorang ada program pasal study kat sini.

Lepas tu akan ke University of Warwick. Ada program di sana. 

Sampailah hari Ahad.




psstttt..!!


*


*


*


*


*


*

*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*



*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Ada sesiapa yang berminat untuk tulis nama atas salji?















Sekiranya berminat, tinggalkan nama anda dan email untuk saya hantarkan 

gambar tersebut.

Kalau nak email pun boleh.

Hantarkan ke

niel_2203[at] yahoo[dot]com


Syaratnya :

Asalkan salji turun la ye.



;D



18 comments:

ADEEYA said...

waaa bestnyeee :D

Miss Fadhilah said...

Kak ima sy nak..hehhehheh

nk tulis name FADHILAH @ LONDON
X DPT G SANE,ADE NAME PON CUKUPLA,HEHEHHE

ni email sy fadhilahkamarudin@yahoo.com
thanks byk2 kak ima =D

Ummu~Ishak said...

:)

fa10 said...

nak juga boleh?
snow br turun kat edinburgh, mlm tadi acah2 jer, skrg dah lebat

Juana said...

Irma,
akak pun nak jugaklah. boleh tak? nak sampai ke sana tak tau lah bila. mungkin takkan sampai kot.

juana@London

nanti Irma email to juanashariff@gmail.com

terima kasih ya.

Lady of Leisure said...

huwaaa bestnya snow dah turun yer, agak2 kalau tadah mangkuk boleh tak buat abc hehe...

Anonymous said...

nak2 ema... Fathiyah

Anonymous said...

dalam banyak2 entry..antara entry yg saya suka ialah entry ini dan entry 'ayam masak merah mak saya' sbb sy pun rasa seronok membaca nya terutama tgk gmbar mak awk masak tu..hihi.mmg kna try test buat ni..

ada vacancy x nk jd bibik kat sana?hihi

awk jg ramai anak2 student kat sana?kalo ramai,mmg tabik spring toink2 la kat irma!

puteri_kebayan said...

nak jugak...
tulis
"nain & ecah"

emel: zimis.ecah@gmail.com

thanks..
sweetlah;)

Mama Safiyyah said...

best best....nak gak boleh?

Fathee + Shireen = Safiyyah & Sufyan

hehehe thanks

shireen@miti.gov.my

Anonymous said...

nak juga...

"muhamed nain ❤ siti aishah"

emel: zimis.nain@gmail.com

::CIK LYNN:: said...

salam kak...
waa..bes nya...kalu nk gak, boleh x?


Wan & Lynn 030609

emel : fizmin_4ever@yahoo.com

thanks ya kak...xdpt p sna, da nma pn jd la...huhu

Leez LoOr ;p said...

wAaAa~ nak jugak la;p bole..bolee??
NORALIZA ^_^

Leez LoOr ;p said...

email: noraliza.md@gmail.com ;p

AjEz ShiPPudEn said...

wah beshnya sis...kalu kat sini mau kene tulis atas debu..ahakz!
kita nak tulis gak lah....

Ajez Shippuden @ LONDON

emel : naziza@uthm.edu.my

tq sis
love u lah..muehhehehe

Nazihah said...

salam...

kak irma,sy nak jugak...bleh x? =)

Abdullah & Nazihah
@ LONDON

Syukran jazilan ya ukhtie...love u =)

Nazihah said...

lupe plak nk tulis email..

pinkshoes84@gmail.com

Cikmin said...

salam irma...nak..nak..nak...boleh lagi ke?