Wednesday, November 2, 2011

Angkat tangan siapa yang rambang mata..?

Assalamualaikum wbt.



Saya...!!




Doakan saya nak beli yang ini..!!




15 comments:

Miss Nurul Atikah said...

wahhhh... yang cornflower tu nampak stylo laaaa...

Gina said...

Irma, beli kat Malaysia ker? Berapa harganya..di Adelaide paling murah dalam AUD689...and I dah angkut satu, pejam mata ajelah belinya

Fazlinil Irma said...

atikah..

simpan duit dr sekarang. nanti ada rumah sdiri boleh letak kat dapur.

kak gina..
kitorang main kutu. sorg 100. yg warna merah ni rm1500. dorg beli terus dr US.

Zack Zachoes said...

sy minat yg empire red, ngancam warnanya~

ejaMaria said...

kite pun suke yg empire red... dah tengok kat Sogo... tak mampu la nak beli... :(

naa said...

pink takde ke..wuwuwu

Juwita Jamaludin said...

tergoda juga,, nak juga anagkat tangan.. hihiihi.. dari Us ye.. boleh tahan juga harganya ye

kzai said...

akak tergoda dgn empire red..dulu dh nekad nk beli yg ni..tp sambar kenwood plk..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

yay..yanti agkt tgn jugak...

meena said...

irma, nak guna kitchen aid ni kena pakai adapter ker? pernah terbaca kena guna adapter sbb voltage tak sama ngan malaysia?.

akak memang tergoda ngan kitchen aid ni sbb yummylicious kan.... bdn dia semua metal... rm1500 tu dah masuk pos us ke msia ke?

Kathy Tuah said...

ntah berapa lah harga dia ni kak..huhu

Zana Nordin said...

fuh.....
memang rambang mata
kaler green apple tu comelll arrrr

cik marikh said...

imperial black la lawaaaa...=p

tinie said...

irma..... my dream yg merah tuhhhhhhh......... nak joint gak main kutu...................

blackcardomompods said...

Irma,cpt aa angkut.best tauuu.ct pki ka classic pun rasa best ni kan artisan mg mantap lg.nk pulak kalau irma buat pavlova mg best gile tgk dia pusing.zappppp.hihi.multipurpose buat rotipun best

Mode mnghasut suh beli ka cpt2.hihi

Eh nape ritu xangkut masa duk uk?tp skrg uk jual dh mhl.better frm us cuma voltan xsama je.last jual before ct blik dh £340++.aim xmas sales now until 15dec.kita dulu beli masa xmas sale in nov mg best price tu just £149 je utk classic now rasa more than that.