Saturday, November 19, 2011

Chicken Dance.

Assalamualaikum wbt.





Alhamdulillah... !!!

Suka sangat. Pavlova saya dah kembali menjadi.

Ooppsss.. tapi tak leh suka sangat.

Esok nak beli lagi telur. Nak cuba lagi.

Hari ni saya dah guna 12 biji putih telur utk pavlova.

Lapan biji menjadi. Empat biji masuk tong sampah.

Ala kulli hal --------------- > Alhamdulillah. Terima kasih ya Allah.

Berbaloi tak tidur malam ni.  ------> tapi dah zzzz ni. ~ Pacak lidi dekat mata~

9 comments:

CuteOven said...

nice n cute...

Cik Kamoo said...

comelnye!!! rajin sungguh

mama tisya said...

bestnye..bila ntah nk try buat....tp kalo dpt hasil tgn kak irma best jugak...hehehe

fieda said...

mcm best je..rasa dia camne..?

ezanoor said...

gigihnya akk ni... erm... anyway gud luck k...

nanonano said...

kak, blh bg tips x nk mnjadi betul tu cmne & ape mslhnye bile pav tu xmnjadi
so far slama ni sy buat mcm xde mslh
tp xtao la kot2 yg sy bt slama ni tu xmenepati piawaiannye lg, nanti share sket yer, tenxs :)

lina said...

salam irma - kenapa belum ni jadi mcm mana lina dh buat dua kali...kat luar mmg rangup dan lembut. Boleh share...tp mmg sedap pavlova ni

Ain SSB said...

Woahh comelnya pavlova Kak Irma! :D

amy said...

nak resepi huhuhu...nk try buat jga...