Tuesday, November 22, 2011

PavBOLA. Ya nama baru bagi Pavlova.

Assalamualaikum wbt.


Saja kan. Semangat Harimau Malaya tak habis lagi.

Sampaikan pavlova pun kena tempias.

Nampak tak gambar atas tu. Warna kuning dan hitam mendominasi tempat.

Beruntunglah customer saya hari ni.

Dapat PavBOLA Harimau Malaya. Auuummm..!!

Ok.. dengan ini diumumkan -----> TEMPAHAN PAVLOVA DIBUKA SEMULA.

Pavlova di atas harga dia RM45. Size 10 inci dengan berat 850gram.

Berminat. Hubungi saya di talian 013- 258 8230. Irma.

Terima kasih.

8 comments:

lina said...

salam irma - menarik nya :)

ati_emylia said...

irma,

buatla penghantaran ke jalan duta....mengidam akak dibuatnye..nak buat sendiri mcm tak konfiden...heheh

ejaMaria said...

hehehe... segalanya bola... ;p

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

Ada penambahan resepi ke kak? Kalau ader bg tau maner tau yg nikh lagi power kelazatanya...eheheheh

dina said...

waaa...banyaknya buah2an di atas itu.... nampak mcm sedap sgt!

KucingMalaysia said...

Sedapnya nampak tu Irma ,
dah try buat kelmarin tapi dalaman dia kurang masak walaupon dah bakar lebih sejam. Ada apa2 petau tak??

mama tisya said...

Fazlinil Irma said...
saya nak minum BOOTS JUICE bersama MamaTisya.....supaya saya boleh bawak pavlova 2 lapis utk dia. ;D

http://mamatisya.blogspot.com/2011/11/boost-juice-klccsiapa-yg-bertuah.html

Izzati said...

Akak, yang kuning tu buah apa ya?