Wednesday, November 30, 2011

Terima kasih pada Followers blog saya.

Assalamualaikum wbt.

Kali terakhir saya bercerita tentang Follower bila mencecah angka 999. 

Kali ini saya kumpulkan nombor-nombor yang cantik dan ada makna dengan diri saya. 




1001 malam.

ehehh. ni nombor cantik. 



1010 pun nombor cantik jugak.



1011 pun nombor cantik. 

Tak silap nombor ni dapat masa bulan sepuluh (Oktober) 2011. 



Haaa.. ---> 1111.


1129.

11 sebagai tanda tahun. 29 tu umur saya. :)



1182.

11 tu tahun. 82 tarikh kelahiran saya. :)



1212.

Saya target dapat angka ni di bulan Disember. Tak sangka awal dah dapat. 



1229.

Sekali lagi. Yang hujung tu nombor 29. 


Yang terakhir 1234.


Terima kasih pada yang sudi datang. Baca dan ambil manfaat dari apa yang saya tulis.

Maaf. Saya bukanlah blogger yang baik. Rajin komen kat blog kalian.

Kadang saya pergi, jenguk blog yang datang komen di entry saya.

Bila saya baca. Saya tak tahu nak komen apa. Jadi takdelah tinggal jejak.

Kadang tu saya dah tulis. Bila baca balik. Eh.. macam tak sesuai je nak komen macam ni.

Kensel balik. Klik pangkah. Barangkali sebab saya dah tua tu yang segan nak tinggal jejak kat blog orang muda. ehehe. 

Tak semua. Ada juga blog orang muda yang saya rajin komen. Barangkali blog dia kena dengan diri saya. Dekat dengan kehidupan saya. ;)

Jika entry lepas tentang Follower, saya kongsikan gambar musim luruh di London.

Kali ni saya kongsikan gambar musim sejuk pula. 




Tahun ni salji lambat pulak turun ya. 

Ada yang suka salji belum turun. Sebab bila salji dah turun. Seronok sekejap saja. Seksa yang lebih.

Lagi-lagi yang kena keluar mengharung salji nak ke Universiti atau tempat kerja.

Rindunya nak main baling salji.

Eehhh... baru saya perasan. Perkataan Followers dah bertukar menjadi members.

Ke memang dari dulu guna perkataan members.

Kalau macam ni. Kita boleh jadi geng la kan...??

Celet sikeett..!! ;D











8 comments:

syazwanie sidik said...

Suke sgt bace blog awak...comel n cute ur words ;) found blog ni masa surf respi pavlova tp sampai sudah x wat ;p sudahnye nak kne tempah ngan cik irma la gaye nye hihi bnyk pulak kek2 baru...tergoda abeh tatau nak pilih..one day will order wif u ;)

mama tisya said...

wah nombor cantik2 belaka...kita pn sempat gk capture yg mcm irma 1234...oh br 29thn ek..muda lg

picairin said...

Tak perasan jugak yang members tu... tapi rasanya sebelum ni follower...hehe

Asmara said...

Akk follow dah lebih 2 tahun kot (2009) sejak irma di london tp x pernah komen. Suka baca entry kat sana dulu, teringt masa pernah duk sana tu yg suka baca. Hehe.. Masa amik resepi pavlova irma baru berani nak komen. :D Terima kasih banyak ilmu kat sini. Alhamdulillah.. Irma pun x sombong orgnya. Moga Irma terus maju dan berjaya serta sentiasa diberkati. Amin..:)
*psst kat sini dah salji, betul tu mmg suka tengok masa turun tp nak menempuh kesejukan tu mmg berchenta. :D

Teratak Hami said...

Ramainya followers. Any tips?

nieda said...

ramai follower...tahniah..sebaya rupanya kita ni..

elna said...

cantik nombor2 tue...:):):)

Ain SSB said...

Sempat eh Kak Irma print screen nombor2 cantik tu! hehe bila lah Ain bole dapat followers seramai tu...huhu.

Tahun ni mmg nampak lambat salji nak turun... Bila nak dtg UK lagi? :P