Sunday, May 1, 2011

Keputusan Cabutan Bertuah Irma Di London (1).

STICKY POST. ENTRY BARU ADA DI BAWAH. TERIMA KASIH.

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah, malam ni dapat juga selesaikan keputusan Cabutan Bertuah Irma Di London. Terima kasih buat semua yang sabar menanti. Sayanglah semua.

Mengikut syarat asal, saya sediakan 12 hadiah buat mereka yang bertuah. Saya pun bujet tak ramai yang ikut memandangkan masa tu follower pun tak ramai. Satu hari saya buka blog Mama Kembar nampak entry tentang Sapa Tengah Anjurkan Contest/Giveaway? Saya pun tergerak hati nak promo cabutan bertuah sendiri. Sejak dari hari tu semakin ramai yang menyertai dan dengan senang hati siap buat entry sekali.

Memandangkan sambutan pun bertambah ramai, saya pun dengan senang hati tambah lagi tiga hadiah. Bila dah tamat tarikh penyertaan. Saya mula mengcopy dan paste nama peserta. Fuuhh. RAMAINYA. Macam tak berbaloi ja dengan 15 hadiah yang saya nak bagi. Sekali  lagi, dengan senang hati masa dah selesai cabut 15 peserta yang bertuah. Saya pergi selongkar lagi kotak hadiah yang saya simpan cenderamata dari London. Pilih punya pilih saya tambah lagi 8 hadiah.

Jumlah semuanya 23 hadiah cabutan bertuah yang saya cuba kongsi bersama semua. Insyaallah ada rezeki lagi nanti akan ada cabutan bertuah yang seterusnya.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim saya umumkan 23 peserta yang bertuah.






Semua saya lakukan dengan kekdah manual. Ikut senang guna saja random.org. Barangkali untuk cabutan seterusnya. Pertama ni keterujaan dia tu sangatlah tinggi. Macam nak sambut menantu atau baby sulung. Excited kan lebih. macam tu lah saya. Copy dan paste nama peserta. Kemudian print. Sambil tengok tv, gunting satu-satu nama peserta. Dah siap, lipat pulak. Akhir barulah dapat buat cabutan. Gigihkan. Mak tengok je anak dia buat kerja gunting dan lipat tanpa banyak bicara.

Lambatnya keputusan bukan kerana saya malas. Sabtu  malam dan Ahad lepas saya berhujung minggu di rumah Mak Njang menolong dia membungkus kerepek dan gula-gula untuk kenduri sepupu hujung minggu ni. Tu yang tergendala sekejap.

Hari ni baru dapat selesaikan. Tadaaaa...




















Sekali lagi dengan senang hati saya ingin mengucapkan terima kasih buat semua yang menjayakan Cabutan Bertuah Irma Di London (1).  

Buat semua 23 peserta yang menang TAHNIAH. Anda bertuah. Sila emailkan nama dan alamat untuk tujuan pengeposan hadiah ke 

niel_2203[at]yahoo.com

Hadiah akan dipos selepas semua 23 peserta menghantar alamat email kepada saya. 


Terima kasih semua.






30 comments:

Nadiah Sidek said...

takde rezeki nmpknya. tahniah buat semua yg bertuah! :)

Lelord said...

Bestnya xde rezeki mamanajlaa. Tahniah semua

Eza Ridzwan said...

TQ Irma...saya dah emelkan address...

miezaniera said...

tahniah pd semua yg bertuah...jom join cabutan bertuah di blog saya pulak ;D

http://www.miezaniera.com/senangmenang/

Miza Yusof said...

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)

elna said...

alhamdullilah...hehhe irma best yer baca2 terus ternampak nama elsweetqis yg memula tu...this is 1st time i join tau giveaway...tak sangka pulak, u cabut nama i dulu...suka yer suka yerrr.....n this is 2nd item i got from london...teringin sgt nak gi sana....budget 2012 nak pegi sana...but tak tahu la, if ada rezeki sampai la sy n family kesana....ini yg membuat lagi semangat nak sampai sana nie.....hehehe thanks again....muah muah muah

Ummu~Ishak said...

alaaa, nak hadiah jugeee

~EcahAbu~ said...

takde rezeki nampaknye..baru 1st time join contest..tahniah buat semua yg bertuah.

aNiM said...

Alhamdulillah..rezeki :)

tahniah kpd semua pemenang..

terima kasih ye :)saya dah email.

aNiM said...

salam,
jemput baca entri ni ya :)

http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/04/rezeki-cabutan-bertuah-irma-di.html

terima kasih :)

munna said...

tahniah buat semua yg bertuah...

sarah said...

salam sarah dah email

rosilah said...

tahniah buat yg lain gak

syakila said...

salam

kila dah email kejap tadi...
tq

::CIK LYNN:: said...

alhamdulillah....thnks akak...
sy dh emel dh... (lynnhana90@yahoo.com)

PinkUmmi said...

alhamdullillah...

nti sy emailkan nama & alamat...bru ari nih on9...

thanx ye :)

Cik Misi said...

tahniah kpd semua pemenang ye.... jom lawat Blog CikMisi

toyolkiut said...

wah..
mereka mmg bertuah..
tahniah pada semua!

ijan said...

Bestnye dapat hadiah.. tahniah buat semua yang menang... pd yg lain boleh cuba lain kali pula. hehehehe... macam tuan ruamh pulak. jgn marah... :D

misz l0vely said...

waaaa....
alhmdulillah h0neyz bertuah...
thanks ya!
h0neyz dah sent details...
;)

marinahunny said...

tahniah pd yg berjaya..hehehe lain kali buat lah lagi irma..pastu hadiahnya macaron..hahahaha

Kamsiah said...

salam
cantik2nya hadiah..:)

nieda said...

tahniah pada pemenang..you are lucky

nhhas said...

jelesnya.... hehehe....
omedetoo ne...(congrats)

Mrs. Asida said...

ramainya menang.. tahniah semua..

den kurang bertuah nak dpt FM tuh, baru jek beli magnet board..

takpe redha.. :)

Adyshariz said...

alhamdulillah rezeki..tq ya irma

aisha dh send detail, tahniah kpd semua yg lain

me n him said...

alhamdulillah...
tima kaseh kakak. :)

IntaNBerliaN said...

Saya dah hantar detail.. dpt x?

zarina_naniey@yahoo.com.my

IntaNBerliaN said...

Entry untuk kak irma

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/05/menang-cabutan-bertuah-irma-di-london-1.html

juelee said...

hi dear, i dah emel address..

awak dah pos adiah ke? takutt posmen tu cheat, just asking