Tuesday, May 24, 2011

Ada beza tak?

Assalamualaikum wbt.

Baru lepas baca entry ni.  Tips memasukkan gambar yang terang dan jelas ke dalam blog.

Jadi saya pun cubalah buat. Anak murid tengah rajin. ;D


Gambar di atas saya upload terus dari komputer.

.

Gambar ini pula saya upload dari Flickr.

Kesimpulan : Mata saya nampak sama saja sebelum di publish. 

Korang tengok lepas publish ada beza tak?


10 comments:

Mak Qis said...

ehh dh musim dokong ke...pesal akak tatau neh...huhu...nk kena cari jgk

puteri zulaikha megat said...

akak nengok pun sama jgk..ker akak dah rabun..ahak ahak

Nadiah Sidek said...

gmbr bwh tu terang sikit tapi tak nmpk sgt bezanya

yonna said...

akak,serius sama je -__-

Anonymous said...

Gambar ats lg clear :D yg bwh bright sket. bintik2 pn kurg ketara.. Haa leh mkn buah sbg upah :D

Ummu~Ishak said...

sama je..

atienalova said...

macam same jeee..

Liza @ Adzriel AB said...

akak nampak buah tu sedap je nak makan.. he..he..

teacher liza said...

saya pun tengok sama aje.....

nieda said...

gambar buah tu lebih kurang sama jer cuma background nmpk gambar bwh cerah sedikit