Monday, May 16, 2011

Special Offers From TEFAL. Jangan Lepaskan Peluang..!!

Assalamualaikum wbt.

Salam tengahari buat semua yang sedang menikmati makan tengahari. Saya dah kenyang makan bubur nasi semalam. Mak masak  lebih. Jadi hari ni tak payah turun bawah cari nasi kedai. he he. Kantoi. Makan kedai. :)

Ni saja-sajalah nak bagi info kat semua peminat TEFAL. Sekarang TEFAL tengan ada tawaran istimewa. Banyak betul barang yang ditawarkan dengan harga murah. RAMBANG MATA. CUCI MATA sampai bersih na. 




Sapa suka. Sapa suka. Ce angkat tangan.

Meh tengok lagi apa ada.








Murahkan. Mana nak dapat harga macam ni kat Malaysia. Untung sesiapa yang ada di UK. Pesan saya, belilah siap-siap sementara ada di sana. Ni kira pelaburan jangka masa panjang. Nanti balik Malaysia tak heran dah tengok barang-barang ni kat Malaysia. Semua dah cukup. Ewah.

Bagi sesiapa yang ada kat UK nak buat bisnes pun boleh.  Memang berbaloi. Silap-silap dapat beli barang TEFAL dengan duit bisnes. 

Bagi sayalah kan. Saya syorkan sesiapa yang nak beli barang TEFAL. Selain dari set periuk Non Stick yang memang baik. Saya suka sangat steam generator iron. Pergghhh. Sangat best untuk kerja-kerja menggosok. Saya kan dulu pernah kerja sebagai pembantu rumah. Masa tu akhi Fauzi beli steam generator jenama Morphy Richard. Saya siap promosi dekat kawan-kawan yang datang rumah. Ada sorang kawan beritahu, sejak dia beli steam generator iron. Anak-anak semua suka menggosok. Bayangkan saya menggosok baju kemeja tangan panjang jenis cotton. Cuma ambil masa 5 minit sahaja. Jimat masa bukan.  :)

Bagi yang ada rezeki lebih boleh sangat nak beli macam-macam. ;)

Satu lagi. Saya sarankan sesiapa yang nak membeli. Cuba survey di Amazon UK. Biasanya mereka menawarkan harga yang lebih murah sedikit dari website TEFAL sendiri. Kena rajin buat survey.

Jangan lepaskan peluang. Sekarang dah bermula SUMMER SALE. Shopping yuk..!! :)






14 comments:

Ummu~Ishak said...

ingatkan sale tu kat mydin.. haihh

MeknaBlog said...

salam...kalau nk kirim kat Irma boleh kerr?? jels2

Fazlinil Irma said...

ummu. betulkan. kalau ada syorg pertama berdiri pagi2 sebelum kedai bukak. ha ha.

mekna. sy dah balik msia. tak duk london dah. :)

blackcardomompods said...

Beto tuh irma,dh blik nk g tgk brgpun mls pasal dh beli sume.so xdelh gigit jari tgk brg letrik yg mhl2tuh.

Rindu sale kt uk ek?sayapun rindu.hihi tp berbaloi sgt beli brg kt sana,alang nk book satu kontena,patut pulun smpi full sb blik msia nk kuar rm500 pun kedekut.huhu

akuzle said...

beshnyer Tefal.... i loovee!!!

Syafiq said...

Saya ada menjual berbagai jenis produk tefal.. Import direct dari stokis di eropah.. Harga dijamin sangat murah berbanding harga pasaran Malaysia.. Kalau berminat boleh hubungi email/facebook: syafiq5157@gmail.com

Anonymous said...

letak hrga dlam RM boleyy..tq

MUHD NUZUL ABDULLAH said...

Salam..kalo berminat dengan brg tefal bole melawat page fb saya..
http://www.facebook.com/ShoppingMurahUk..
sebarang cadangan/pandangan dialukan..tqvm

MUHD NUZUL ABDULLAH said...

ddd

nur nidham said...

http://www.facebook.com/TefalMalaysia

dapatkan tefal murah diimport dari UK

jualan megatefal said...

hi, im selling tefal product at a super cheap price

www.jualanmegatefal.blogspot.com

tq

jualan megatefal said...

hi,

come and visit www.jualanmegatefal.blogspot.com

pre-order

3x installment!

hurry up!

jualan megatefal said...

lets visit

www.jualanmegatefal.blogspot.com

kasut kecil said...

Sy tgh nak cari volupty tefal sape ada email sy.. Nak harga yg pling murah..