Tuesday, October 18, 2011

SEDIA MENERIMA TEMPAHAN - KEK KONTINENTAL.

Assalamualaikum wbt.




CHOCOLATE INDULGENCE CAKE


ITALIAN RAINBOW CAKE




CARROT WALNUT WITH CREAM CHEESE


OPERA CAKE




ROYAL CARAMEL




NUTTY CARAMEL




CHOCOLATE MASCARPONE 




Sekiranya anda berminat untuk mengetahui harga boleh email saya di -

irma_pv12[at]yahoo[dot]com


Untuk menyenangkan anda, sila tempah 3 hari sebelum tarikh yang dikehendaki.

Untuk tempahan banyak 1 minggu (barangkali lebih) diperlukan untuk menempah tarikh.

Tempahan di saat akhir untuk kek tidak akan diterima.

Saya tidak menyediakan penghantaran kek. Maaf ya.

Anda diminta untuk mengambil tempahan di pick up point :

Blok A PV12 Jalan Langkawi Danau Kota Setapak.

(berdekatan dengan uptown danau. di belakang Platinum Walk. Kondo kuning di bawahnya ada Nice Coffee Station, Klinik Alam Medik )

Anda suka saya tersenyum seronok

:)



9 comments:

ZanaNordin said...

fuh....
semua nampak menarik
semua nampak sedappppppp

mama tisya said...

sedap2 belak..yum2

Zack Zachoes said...

kalau dekat nk je berguru dgn Irma. mesti mahal ek g kelas2 macam ni? ku tidak mampu.. T_T takpela, tgk gambo jela..hehe..

MamaHakimi said...

Assalamualaikum,

Salam kenal..
Sedapnya kek2 ni.. Too bad saya dah pindah from PV10.. kalo x mmg confirm akan order..

Ain SSB said...

Ain cukup minat dengan Rainbow Cake tuuu! Lawa gila! :D

Jazica Albek said...

wallaaa ni mmg betul2 melelehhh. nape xletak price sekali? kdg2 nk beli kek org nk tau price range dulu. heee.

Norzilah Isa said...

minat sangat kek indulgance...boleh tau berapa harga tempahan??

Norzilah Isa said...

Assalamualaikum..

minat sangat dengan kek indulgance..berapa harga setiap tempahan kek ni ye??

~PILOT LOVER~ said...

sukenyer tgk chocolate indulgance tuh... ^_^ nampak sedap sgt ^_^