Sunday, July 5, 2009

Strawberry Pun Jadilah

Saya nak:

Durian

Rambutan

Manggis

Duku

Pulasan

Betik


bla.. bla.. blaaa

Tapiiiiiiiiiiiii

Mana ada kat London ni yang FRESH dari kebun

..sob.. sob.. sob..

Yang ada ni ha..



~Stoberi~



Dalam hati sudah gelak guling-guling. Hahaha

Err. Memang la terliur tengok buah-buah yang mereka tunjuk. Tapi saya steady lagi.



Dah nama duduk London. So kita makan dulu buah ni puas-puas. Sok balik Malaysia tak heran dah. Kui Kui Kui.

~la la la la~

5 comments:

ainmusa said...

haha.x aci betol~nak jugak stoberi tu~

Liz said...

sorry buat akak terliuh...
tp stroberi pon okey pee
org mlaysia terliuh tgk pic stroberi tu..tp bukan sy..sbb sy tak makan stroberi..eheh

fazlinil irma said...

ain- mari..mari..kita piknik kat sini sambil sunbathing..hihiii

fazlinil irma said...

liz-sgt tergoda dgn durian tu..hihiii
kat sini ada durian frozen T____T

ala...mmg patut x makan..sedap lg manggis tu tau..ekekke

isya said...

jap.. jap... nak tayang buah durian, manggis , rambutan , cempedak dkt ema. skrg kat m'sia musim buah . smpi dah xlalu nak mkn buah2 tu ... kahkahkahh...