Monday, July 13, 2009

Tataplah Sepuas Hati

Spaghetti Bolognese

Strawberry Trifle

Resepi saya ceritakan kemudian. Silalah menelan air liur dahulu. Hihi

Saja je kan. Gedebush sekali baru tau.

Wassalam.

9 comments:

kakchik said...

terlalu menggoda, tak puas tengok

Liz said...

aish..silap click plak.sabar...sabar...tgh puasa ni..isk..

fazlinil irma said...

kakchik...senyum sy..adoi mak..menggoda ka..hehe

fazlinil irma said...

liz..sabar..sabar..mee siput mak lg sedapkan ;D

Qistina said...

salam irma..pandainye irma masak2..suka nyeee tgok..semua pun nampak sedap2..
irma nie kawan liza kan..aby perasanan dr facebook, masa liza comment dekat masakan2 irma..aby mmg suka kalu tgok gambar2 makanan nie..biasalah bila duduk jauhkan semua pun terigin nak mkn :)insyaallah, nanti2 nak try lah resepi kat sini nanti ...

fazlinil irma said...

wsalam aby..
yup..sy dgn liza satu sekolah rendah dulu..jumpa pun dlm fb je..x pernah lg jumpa face 2 face lg..
xde la pandai sgt aby..semua ikut respi..then masa hias tu la perah otak sikit nak bg nampak menyelerakan..hihiii..
mcm sy, skrg ni la nak belajar masak betul2..alang2 dah kerjanya pn memasak je hari2..keh keh keehh..
boleh cuba..senang dan sedap ;D

Irma Rizal said...

Ya ampun irma sedapnye..terliur ibu ngandung ni tau..susah ni kalau dah terliur..mana nak dpt exactly mcm ni..hehehe..bestnye kalau dpt rasa strawberry triffle tu..cepat2 share resipinye k..emm yummy yummy..

fazlinil irma said...

Ya ampun...maaf irma ( eh seperti memanggil diri sendiri..hehe) kalau gambar ni buat awak terliur..

senang je resepi..saya sedang menulis resepi..boleh la cuba nanti ye..

ops..sebelum terlupa..ehm kita ni sebaya ke..saya 27 :D

Liz said...

nasib tak puasa arini...soodaaappp eehhhhh